Velika nesreća na terenu: Hrvatski reprezentativac izgubio svijest pa hitno prevezen u bolnicu

Velika nesreća na terenu: Hrvatski  reprezentativac izgubio svijest pa hitno prevezen u bolnicu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir slomio je maksilarni sinus, odnosno šupljinu u kosti lica, tijekom nedjeljne utakmice njegove Osasune i Las Palmasa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: Vjera i obitelj su mi najvažniji u životu

Budimir, 32-godišnji napadač, pao je i udario licem o tlo u 90. minuti susreta na Kanarskim otocima. Okrvavljenog lica je zamijenjen, a naknadno je izgubio svijest, rekao je Osasunin trener Jagoba Arrasate na konferenciji za medije.

Hrvatski 190 centimetara visoki napadač je zatim prevezen u bolnicu u Las Palmasu, gdje je ustanovljeno da je sve u redu s glavom, pa se priključio suigračima u hotelu, javlja N1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ugledni glazbeni kritičar secirao Baby Lasagnu: Pa ljudi, jeste li svjesni da je riječ o prikrivenom narodnjaku

“Budimiru je slomljen desni maksilarni sinus. Kirurg zadužen za operacije lica u bolnici u Navarri pregledat će ga i odlučiti je li potreban operacijski zahvat”, priopćila je Osasuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Andrija Jarak ogorčen: Ima li itko normalan u ovoj zemlji

“Igrač se već vratio u hotel, a sutra (u ponedjeljak) će se s momčadi vratiti u Pamplonu”, dodao je klub.

Budimir se osjeća dobro, doznala je Hina u nedjelju kasno navečer. Tijekom ponedjeljka ili utorka, nakon novog pregleda, bit će poznat način liječenja. On i suigrači nadaju se da će mu samo biti potrebna zaštitna maska neko vrijeme, te da će normalno nastupiti u nadolazećim utakmicama.

Foto: Hina