Mirjana Hrga otkrila podržava li političke istupe Karoline Vidović Krišto: Mediji, sijete krivo sjeme

Mirjana Hrga otkrila podržava li političke istupe Karoline Vidović Krišto: Mediji, sijete krivo sjeme

Slobodna Dalmacija donije je veliku priču o suprugu Karoline Vidović Krišto. Splitski dnevnik tvrdi da je njezin suprug, Ivica Krišto, došao je u fokus javnosti nakon što je Karolina objavila svoju imovinsku karticu. Prema njoj, sva imovina se vodi upravo na njenog muža.

” O njemu se ne zna mnogo, a čini se da se samozatajni Ivica toliko drži podalje od očiju javnosti da je teško pronaći čak i njegovu fotografiju. Manje je poznato da je Krišto neko vrijeme, kao i supruga mu, radio na HRT-u. Kako je Jutarnjem listu potvrdilo više izvora, Krišto je radio kao konobar u HRT-ovom kafiću. I sam Krišto je Jutarnjem listu potvrdio tu informaciju rekavši da je na HRT-u bio kratko. Također, potvrdio je da je od srpnja 2019. u Vojnom ordinarijatu te da ima čin bojnika i da je ‘sve prema zaslugama’”, piše Slobodna Dalmacija. I upravo je na ovaj dio teksta reagirala Mirjana Hrga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: PERIŠIĆ GA NIJE ZABORAVIO: Tko je Srbin iz Kragujevca koji liječi Vatrenog?

“Karolinu poznajem iz mladenačkih dana. Nevažno za ovu priču… Podržavam li njezine političke istupe?
Nekada da, ali češće ne. Zašto ne? Zato sto sam se opekla u sukobu stvarnog života i svojih maštanja.
Lista dobrih zelja kojoj trebamo stremiti je jedno, a dinamika izvedbe i cijena koja se placa zavisno od stila i trenutka – drugo.

Karolina Vidović Krišto
Karolina Vidović Krišto

Nećemo zaklati tele zbog šnicle – to je otprilike moj stav.Možda i griješim. Dopuštam. Možda sve treba naprasno puknuti da možda krene 100% kako treba, ali nisam taj tip. Radije polako i sigurno.
Takav stav imam i zato sto znam da je od zazivanja pravde (laganiji korak) do izvedbe (stravično težak korak), put popločan s mnogo konkretnih izazova i – znanja (!). Dobro je da postoje i takvi – na razini parlamenta. Daju boju životu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Legendarni Metličić javno progovorio o velikom problemu: Jedan igrač je potpuno izvan forme. I to nas mora brinuti


Ali, da netko njezinog supruga pokušava diskreditirati “jer je bio konobar”, e to je ispod svake razine.
Onaj tko je to napisao, trebao bi znati da je to zapravo – pohvalno.
Puno bi gore bilo da je bio na burzi rada u najboljim godinama, čekajući posao koji mu odgovara!
Meni je čovjek porastao u ocima, a ne suprotno. Mediji, sijete krivo sjeme”, istaknula je Mirjana Hrga.