PERIŠIĆ GA NIJE ZABORAVIO: Tko je Srbin iz Kragujevca koji liječi Vatrenog?

PERIŠIĆ GA NIJE ZABORAVIO: Tko je Srbin iz Kragujevca koji liječi Vatrenog?

Ivan Perišić (34) stiže na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone u svoj voljeni Hajduk, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskom klubom. Ugovor s Tottenhamom traje mu još šest mjeseci.
Predsjendik Hajduka Lukša Jakobušić poželio je Ivanu dobrodošlicu:

” Ovo je započelo prije tri godine povratkom Lovre Kalinića pa Marka Livaje i onda Nikole Kalinića. Svi oni su ovdje ostavili traga i ovo je vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja, Ivan će igrati za jedan euro, a Hajduk posudba neće ništa koštati. Ivanu želimo brz oporavak. “

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Legendarni Metličić javno progovorio o velikom problemu: Jedan igrač je potpuno izvan forme. I to nas mora brinuti

Emocije su jake, ne skriva to ni Ivan Perišić.

“Ne znam što bih rekao. Puno vremena je prošlo otkad sam otišao. Zadnjih dana je bilo puno emocija i problema sa spavanjem. Sretan sam što sam tu. Ozljeda je prisutna, ali radim svaki dan. Vidjet ćemo kad ću se vratiti ne teren. Jedva čekem da krene sve to, počeo sam trčati prije petnaestak dana. Sve je OK i nadam se da ću što prije biti na terenu.”

Profesor Andrej Milutinović

Bilo je puno puta spominjano “Vrime je”. Kako je došlo do dogovora?

Odbio sam dosta ponuda, bilo ih je. Svi su znali da je vrlo moguće da ću doći ovdje. Počeli smo još u rujnu pričati da bih došao u siječnju, ali se onda dogodila ta ozljeda, najteža u mojoj karijeri. Sad sve dobro ide, nadam se da će sve biti OK – rekao je Perišić.

Naravno, svi su nestrpljivi, kada je moguć povratak?

” Kažem, idem korak po korak. Trčim i tu nema problema. Za dva, tri tjedna bih trebao početi s loptom trenirati. Neke prognoze za povratak su travanj, ali ne znam točno kad. Neću žuriti jer može to sve krenuti po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije sam u Beogradu pa ću i sad ići u Beograd, s njim uvijek radim kad sam ozlijeđen. Mislim da ću fiksno doći ovdje krajem veljače ili početkom ožujka.”

Kada ste prelomili da dolazite?

“Ove sezone sam vidio da je ekipa dobra, da se događa puno dobrih stvari i da je ove godine Hajduk zreo za nešto više. Ali, ponavljam, treba biti još puno, puno bolji da bi se ostvarili svi ciljevi. Nastojat ću se, ako Euro dobro prođe, vratiti se što prije u klub. Želim pomoći Hajduku da uđe u Europu, to su neke stvari koje svi želimo.”

Naučili ste osvajati trofeje, što je potrebno Hajduku?

“Treba se sve posložiti i ove godine mislim da Hajduk ima ekipu za to i da može do naslova. Tu je i publika, koju je ove sezone predivno vidjeti i kod kuće i vani. Pozivam ih, trebamo svakoga i samo zajedno možemo napraviti velike stvari. Ne prihvaćam ništa manje od prvog mjesta i idemo se boriti.”

Ivan Perišić je spomenuo dra Milutinovića u Beogradu kojega pohađa redovito desetak godina i koji vodi računa o njegovim ozljedama.

Riječ je o Andreji Milutinoviću (44), srpskom profesoru kineziologije te vlasniku diplome iz medicinske škole za fizioterapeute koji je radio s mnogim velikim svjetskim nogometnim imenima.

Profesor Milutinović je rođen 15. kolovoza 1979. godine u Kragujevcu.

Osim srpskih reprezentativaca, svjetski glas stekao je pomažući Gianluigiju Buffonu, Mohamedu Salahu i – Luki Modriću, a bio je član i stožera milanskog Intera, kao što je ranije radio i u Ukrajini u Metalistu iz Harkova.


Napišite komentar

Your email address will not be published.