Miro Bulj prkosi Plenkoviću i Božinoviću: Sve otvaraj, pusti. Ne brini, mene će hapsiti

Miro Bulj prkosi Plenkoviću i Božinoviću: Sve otvaraj, pusti. Ne brini, mene će hapsiti

‘Sve otvaraj, pusti!’. Poručio je to sinjski gradonačelnik Miro Bulj zaštitarima koji prebrojavaju i reguliraju ulazak ljudi na Baru u sklopu ovogodišnje Alke, u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

Samoo uđi, ne brini, mene će hapsit. Gradonačelnik Miro Bulj bit će kriv. Korona je krepala prije 15 minuta’, poručio je među ostalim Bulj, prenosi Dalmatinski portal. Građani su mu oduševljeno čestitali na odluci i borbi da se u gledalište, umjesto 2.500, pusti svih 5.000 ljudi.

‘Božinoviću, nemoj se rugati s narodom Sinja i Cetinske krajine, dopustite ljudima da zarade za kruh!’, poručio je među ostalim Bulj, prenosi Tportal.

Na natjecanju alkara za Baru u sklopu 306. Sinjske alke pobijedio je Tino Radanović.

Podsjetimo, gradonačelnik Bulj i načelnik sinjskog Stožera Civilne zaštite Denis Bobeta ponovno su zatražili ukidanje zabrane rada ugostiteljskih objekata nakon ponoći u danima Alke i Velike Gospe jer ne prihvaćaju negativan odgovor Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

‘Stožer civilne zaštite Grada Sinja i Grad Sinj ne prihvaćaju negativan odgovor Nacionalnog stožera civilne zaštite na naše traženje produljenja radnog vremena u Gradu Sinju u danima Alke i Velike Gospe’, poručio je načelnik Stožera Bobeta.

‘Zbog očuvanja zdravlja naših gostiju i domicilnog stanovništva kojima su dani Alke i Velike Gospe iznimno važni, kako zbog egzistencijalnih razloga tako i zbog očuvanja tradicijske kulture, tražimo da u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalni stožer promjeni odluku o ograničavanju radnog vremena’, rekao je Bulj.

Foto: Hina