Škorina sestra detektirala “mutne tipove” koji blate njezinog brata: Kako su se tako brzo sastali?

Škorina sestra detektirala “mutne tipove” koji blate njezinog brata: Kako su se tako brzo sastali?

Prepucavanja u Domovinskom pokretu se nastavljaju. Škoro koji je sve iznenadio svojom ostavkom na čelu mjesto u stranci i dalje obnaša funkciju člana stranke, a u intervjuu s Večernjim listom najavio je pokretanje tri kaznenih prijava. Sada je situaciju komentirala i njegova sestra koje 28. srpnja, podsjetimo, zatražila da ju se ispiše iz stranke.

”Čitam kako samoproglašeni v.d. opet prijeti sankcijama. Prije toga blaćenje od strane neimenovanih izvora iz vrha stranke u medijima. Ovaj put nisam ja meta već Miroslav Škoro, čovjek zbog kojeg su se mnogi učlanjivali u stranku. Kada je dao ostavku Predsjedništvo se sastalo nakon tjedan dana i usvojilo ostavku pod točkom razno, javlja RTL.

Danas ga jednoglasno osuđuju nakon intervjua u jednim dnevnim novinama. Kako su se tako brzo sastali kada ga treba osuditi? Sada je već svima jasno tko su mutni tipovi o kojima sam govorila.

Ako ovako nastave možemo ih slobodno nazvati “Otimači izgubljene stranke”. Žalosno, ali istinito’, napisala je Vučemilović na svom Facebook profilu.

Foto: Hina