Monstrum iz okolice Zagreba: Zatočio djevojku, tukao je i silovao dok je bila u nesvijesti

Monstrum iz okolice Zagreba: Zatočio djevojku, tukao je i silovao dok je bila u nesvijesti

Prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo potkraj siječnja 2018. godine. Muškarac je osuđen za kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, teške tjelesne ozljede i spolni odnošaj bez pristanka. Dobio je 20 mjeseci bezuvjetnog zatvora, piše Danica.hr.

Kako je na suđenju svjedočila žrtva, muškarac ju je “zaključao u svoj stan, verbalno napadao, istukao na način da ju je povlačio za kosu i gurao uslijed čega je pala na stakleni stol i izgubila svijest”.

“U besvjesnom stanju skinuo joj je odjeću i s njom ostvario spolni odnošaj te ju je nakon toga izudarao šakama i nogama po glavi i cijelom tijelu uslijed čega je zadobila prijelom krune trećeg, četvrtog i petog zuba.

Zadobila je višestruke krvne podljeve na licu, vratu i nogama te joj je neutvrđenim oštrim predmetom zadao i ubodnoreznu ranu na desnoj natkoljenici, a potom ju ustrašenu i protivno njezinoj volji držao u stanu sve do dolaska policije koji je provalila u njegov stan”, navodi se u presudi.

Ovaj je tjedan u privatnoj parnici sutkinja naložila nasilniku i silovatelju da ženi isplati ukupno 10.000 eura odštete sa svim troškovima. Ta je presuda nepravomoćna i muškarac se na nju može žaliti.

Foto: Hina