Na društvenim mrežama traže da se Pernaru zabrani povratak u Hrvatsku i da mu se sudi: Vrijeđaju ga političari i novinari

Na društvenim mrežama traže da se Pernaru zabrani  povratak u Hrvatsku i da mu se sudi: Vrijeđaju ga političari i novinari

Ivan Pernar se nalazi pod velikim pritiskom nakon što je optužena osmorka oslobođena u Zambiji. Na društvenim mrežama pokrenuta je prava kampanja protiv njega. Ima prijedloga da mu se zabrani zabrani dolazak u Hrvatsku te da ga se izloži kaznenim progonima. Pritom se koriste najgrublje uvrede i govor mržnje, a u tome prednjače neki političari i novinari

“Dragi kolege, svatko od vas tko danas (a i inače) ustupa medijski prostor bivšem uvaženom saborskom zastupniku Ivanu Pernaru morao bi biti svjestan svog doprinosa ‘sjaju’ njegove zvijezde”, piše na svom Facebook profilu jedna novinarka.

Sandra Benčić je komentirala isvjedočenje Ivana Pernara protiv hrvatskih posvojitelja na sudu u Zambiji, rekavši da “u hrvatskom jeziku ne postoji riječ za to”. “Nismo imali prilike susretati se s takvim namjernim, ciljanim zlom”, istaknula je.

Peđa Grbin (SDP) kazao je novinarima da bi ga vjerojatno morali cenzurirati kada bi izgovorio što misli o tome, naglasivši da je “to nije čovjek, to je monstrum”.

Novinar 24 sata Denis Mahmutović također je žestoko napao i izvrijeđao Ivana Pernara.

“Čitam komentare koji pokušavaju proniknuti u motivaciju iza Pernarovog denunciranja optuženika u Zambiji. Mislim da to nije važno.Čvrsto vjerujem da nema smisla istraživati mračne zakutke te duboko, duboko poremećene glave. Pernar je samo bijesni pas, pušten s lanca. Mene zanima ruka koja drži drugu stranu uzice”, napisao je Mahmutović.

Pernar nije akrivan na društvenim mrežema kao prije nekoliko dana, ali još uvijek je spreman na “borbu”. Smatra da suđenje nije bilo pošteno i da ne znamo što se zapravo događala tijekom posvajanja djece u Kongu.

“Kad smo već kod poštenog suđenja, sjetite se da ga nije imao ni Isus Krist pa je iluzorno za očekivati da ćemo Božju pravdu dočekati od zemaljskih sudova.

Međutim, ono što je sigurno jest da svatko od nas treba na prvo mjesto staviti interes svoje obitelji, svojeg naroda i svoje države.

Taj interes počinje sa vašim zdravljem i zdravljem vaše obitelji, ako nećemo jesti prirodnu hranu i ako ćemo se trovat raznim kemikalijama, mislim da nam budućnost neće biti dobra.

Uzgajajte svoju hranu, mislite na budućnost svoje djece jer samo tako možete osigurati opstanak svog naroda.”, ističe Pernar.

“Glavni argument medija koji su se grčevito borili za dolazak djece iz Konga u Hrvatsku bio je ljubav prema djeci, suosjećanje. Međutim, ako vi osobno imate dijete i želite ga upisati u vrtić, to nećete moći učiniti ako dijete nije cijepljeno.

Ako pozivate na suosjećanje prema tom djetetu, tada dakako nitko od institucija i medija neće pokazati suosjećanje.

Milosti zapravo nema, i zato je naša dužnost stvorit paralelan sustav vrijednosti u kojem će dijete zaista biti na prvom mjestu. U kojem će se brinut za njegovu dobrobit i zdravlje.

Apeliram još jednom na sve vas da se mentalno odvojite od sustava i pružite mu maksimalan otpor na sve moguće načine”, zaključuje Pernar.

Foto: Hina