Nakon sumnjivog penala može se i drugačije tumačiti izjava Zlatana Ibrahimovića: Već je zapisano u zvijezdama da će Messi osvojiti trofej

Nakon sumnjivog penala može se i drugačije tumačiti izjava Zlatana Ibrahimovića: Već je zapisano u zvijezdama da će Messi osvojiti trofej

Dok su svi napeto iščekivali utakmicu između Argentine i Hrvatske, Zlatan Ibrahimović bio je uvjeren da se već zna budući prvak svijet.

– Već je zapisano u zvijezdama tko će osvojiti SP i vi znate na koga mislim. Messi će podignuti trofej, zapisano je, rekao je karizmatični Šveđanin.

Ibrahimovćeva izjava došla je uoči polufinala s Hrvatskom, a zanimljivo je kako legendarni napadač ima hrvatske krvi u sebi. Naime, njegova majka je iz okolice Škabrnje, a otac iz Bjeljine.

Popularni Ibra i Messi skupa su igrali u Barceloni, a sadašnji napadač Milana smatra kako je konačno došlo vrijeme da sedmerostruki osvajač Zlatne lopte podigne najprestižniji trofej na svijetu, javlja HRT.

Messi je na ovom prvenstvu glavni pokretač svoje momčadi, zabio je petiri golav, podijelio tri asistencije i jedan je od favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Sada kad znamo kako je završila utakmica i kako je sudio Talijan možda se može i na drugi način tumačiti Ibrahimovićeva izjava. Možda je mislio i na želju FIFA-e da najbolji igrač na svijetu konačno postane i svjetski prvak sa svojom reprezentacijom. A tu je pomoć suca Orsata mogla biti od presudne važnosti. Ibrahimović je u svojoj zagonetnoj izjavi mogao misli da je Messijeva pobjeda zapisana negdje u “zvjezdanim prostorijama FIFA-e”.

Podsjetimo, nakon ispadanja od Maroka u četvrtfinalu portugalski stoper Pepe je jasno izrazio sumnju da na ovom Svjetskom prvenstvu sve ide k tomu da prvaci svijeta budu Argentinci.

.- Nedopustivo je da nam je sudio Argentinac nakon onoga što se dogodilo jučer, nakon što se Messi bunio. Poslije ovoga što sam vidio danas… Dajte onda Argentini titulu! – rekao je Pepe nezadovoljan suđenjem Argentinca Facunda Tella, a zatim dodao:

– Ne kažem da smo izgubili zbog suđenja, ali koliko smo igrali u drugom poluvremenu? Njihov golman  je stalno odugovlačio, a igralo se samo osam minuta nadoknade.

Foto: Hina