JE LI MOGUĆE: Nenad Bakić tvrdi: Plenković ne zagovara cijepljenje djece i neće cijepiti svoje dijete

JE LI MOGUĆE: Nenad Bakić tvrdi:  Plenković ne zagovara cijepljenje djece i neće cijepiti svoje dijete

Nenad Bakić oštro je kritizirao ” oštromjeraše, fanatične propusničare i pobornika cijepljenja djece”. Njegovu objavu p prenosimo u cijelosti.

“Velika većina lockdownera (oštromjeraša), fanatičnih propusničara i pobornika cijepljenja djece (uglavnom su to isti) NE VJERUJU u svoj narativ nego ga koriste kao alat društvene supremacije i nasilje prema drugima – u stvarnom životu i na mrežama.

Oni su naprosto našli temu u kojoj se mogu iživljavati na drugima.Pokušavaju prikazati da su realisti (poput mene) pa i oni na njima suprotnoj strani spektra (protivnici cijepljenja) manjina i onda koriste alate poznate iz totalitarnih sustava kako bi se iživljavali na navodnoj manjini (koja to ipak ovdje nije – oni su manjina).Kako to znamo?

Pa u prvih nekoliko dana je cijepljeno svega 0,02% djece 5-9. Da su samo ovi FB bojovnici pohrlili cijepiti svoju djecu, bilo bi to 2-3%, stotinjak puta više.Da su samo njihove trenutne perjanice, treća liga jer prve dvije šute i rade iz sjene, Trobonjača, Zamjenica, Jonjić, Ceci, Faktografičari, Beroš … (ne mogu navesti Đikića, Trampuža, Čičin-Šaina, Nindžu, Tjesteninka… jer ne žive ovdje ili uopće nemaju djecu) i njima bliski novinari i influenseri te ljudi iz njihova najužeg kruga cjepili svoju djecu i unuke bilo bi to daleko više od 30-ak djece u prva tri dana. Uočite da Plenković, Božinović, Frka … nisu zagovarali cijepljenje djece.

Dakle, demagozi su. A novinari bi morali pitati, recimo: ‘Imunolože Čičin-Šain / stručnjače za bakterijske upale po ugradnji umjetnih zglobova Trampuž, niste epidemiolog, ali se jako namećete baš u tom području u zemlji u kojoj ne živite, i posebno se zalažete za cijepljenje tuđe djece – imate li djecu i ako da, jeste li ju cijepili?”, ističe Bakić.

Nakon ovog posta razvila se zanimljiva rasprava. Jedan Bakićev prijatelj je upitao je li Plenković cijepio svoje dijete.

Bakić odgovara.

“Plenković nije zagovarao cijepljenje djece”, odgovorio je Bakić, ali njegov prijatelj nije bio zadovoljan odgovorom.

“Znam, ali da bude svijetli primjer”, nastavlja Bakićeva prijateljica.

“Dodao sam gore. Nije i neće”, tvrdi Bakić.

“Ali ga nisam čula ni da se protivio”, zaključuje Bakićeva prijateljica.

Bakić je zatim pojasno svoju izjavu.

“Vidim da je možda nerazumljivo zašto tako mislim. Naime vjerujem da će poštovati preporuke Njemačkog odbora za cijepljenje STIKO koji za sada preporučuju samo cijepljenje ugrožene djece (prethodne bolesti), to je objavljeno nakon dolaska omikron varijante i nije mijenjano”, napisao je Bakić koji je stavio i poveznicu na RKI.DE.

Foto: Hina