Nenad Bakić ponudio novinarima 1000 eura: Ima samo jedan uvjet

Nenad Bakić ponudio novinarima 1000 eura: Ima samo jedan uvjet

Nenad Bakić obećao je svakom novinaru 1000 eura koji postavi “škakljivo” pitanje znanstvenicima koji su zagovarali strogi lockdown i cijepljenje djece.

“Poklanjam 1000 eura svakom novinaru (koji ih onda treba donirati u dobrotvorne svrhe, dobrotvorna organizacija prema vlastitom izboru) koji na javnom mjestu ili javnom nastupu pita Cecka (Sašu Cecija), Čičina, Đikića, Luetića, Bubaš … na kojoj su dozi, i ako nisu na 5. ili bar 4. pita zašto su onda htjeli cijepiti svu našu djecu i zašto ne nose maske iako i dalje umire jako puno ljudi vezano uz kvd, možda su baš oni bili dio lanca prijenosa – ako maske i malo štite, smanjili bi mogućnost da su baš oni uzrokovali prijenos do neke bake – smatraju li se bakoubojicama?

Broj poklona je neograničen.1200 eura onom novinaru koji javno pita i objavi kao video odgovor Cecka zašto je svima htio nabiti maske, a sprdao se s njima, noseći ih oko lakta i ne noseći ih u Vukovaru kad su ih djeca oko njega morala nositi, i tako dalje.Naravno, odnosi se i na nastupe kao ovaj tragikomični simpozij HZJZ o cijepljenju. Netko će reći ‘pa nije fer, oni će se sada bojati javno istupati’, ‘osjećat će se progonjeni’… ali problem je u tome ako se oni boji najjednostavnijih pitanja, zar ne?

Zašto, na koncu, ne bi sami preliminarno odgovorili na ova pitanja od ogromnog javnog značaja? A kad je Marko Perožić pitao najjednostavnije pitanje Nenada Bana, koje su nam to mjere pokušali nabiti, ovaj je ispao totalno jadan i više se nikad nije oporavio od toga kao koronaški aktivist.ZAŠTO: Istina je važna, ovo je krajnje važna tema, a ovo su javne osobe koje su se izrazito aktivistički postavile, zastaršujući i zbunjujući javnost”, napisao je Nenad Bakić.

Foto: Hina