Nenad Bakić traži odgovor na ovo pitanje: Zašto rubni portal Faktograf mene naziva poduzetnikom, a Billa Gatesa filantropom

Nenad Bakić traži odgovor na ovo pitanje:  Zašto rubni portal Faktograf mene naziva poduzetnikom, a Billa Gatesa filantropom

Nenad Bakić ponovno je kritizirao portal Faktograf.

“Kako tumačite da znanstvenici koji nisu uopće kvalificirani za epidemiologiju (Đikić, Čičin-Šain, Nindža…) prigovaraju meni da se ‘ne bih trebao’ baviti epidemiologijom iako sam za nju kvalificiraniji od njih (njihovi doktorati i kasnija znanstvena karijera imaju s epidemiologijom veze koliko i bacanje kugle s nogometom), a NIKAD ne prigovaraju nestručnjaku sa SSS Billu Gatesu koji u medijima i politici figurira kao vrhunski epidemiološki autoritet?

Niti veterinaru Bourli, šefu Pfizera?Zašto rubni ‘portal’ Faktograf mene naziva ‘poduzetnikom’, a njega ‘filantropom’? Što fali njegovom poduzetništvu da se ne ističe, a i mojim dobrotvornim programima pa da i mene tako počaste?

U njihovoj ektremno lijevoj matrici znate što znači ‘poduzetnik’? Ne zaboravite, svi spomenuti nemaju baš nikakvih materijalnih interesa i tu su samo da nam pomognu jer nas vole”, ističe Nenad Bakić.

Foto: Hina