Nenad Bakić upozorava na “pandemijsko uhljebništvo”: Saša Ceci postao je šef “tajne službe” na Institut Ruđer Bošković

Nenad Bakić upozorava na “pandemijsko uhljebništvo”: Saša Ceci postao je šef “tajne službe” na Institut Ruđer Bošković

Nenad Bakić piše o promaknuću Saše Cecija.

“Osobnom odlukom ravnatelja Smitha (Australac) Saša Ceci je imenovan ‘povjerljivom osobom za PRIJAVLJIVANJE unutarnjih nepravilnosti’ na Institut Ruđer Bošković drugim riječima internim policajcem i tajnom službom u jednom.

Ne moram, vjerujem, naglašavati da se radi o jednom od najneuspješnijh znanstvenika na IRB (dokaz u komentaru) koji ne zna ni osnovne stvari iz svog najužeg područja (dokaz u komentaru), ali i oštromjeraškom fanatiku i teškkm radikalu koji je koristeći svoj medijski utjecaj i poziciju moći zagovara radikalne kineske i australske metode: lockdown, obavezno cijepljenje, ‘mjere’ za djecu sve dok se ne cijepe, cijepljenje djece, maske, potvrde… vrijeđa i napada ljude koji drugačije misle i dovodi do teških podjela, nesigurnosti i anksioznosti u društvu.

Neki su se pitali da li IRB stoji iza radikalnog aktivizma znanstvenika Cecija i mislim da je sada potpuno jasno da da. Zasigurno jednim dijelom i da prikrije da najveća istraživačka institucija u zemlji, za razliku od svih drugih takvih u EU, nije proizvela BAŠ NIKAKVE epidemijske analize, a o epidemijskim modelima da i ne govorimo, pa čak ni najobičniji dashboard.

A priie toga su za puštanje magle pripustili oštromjerašku aktivisticu Ambriović Ristov, koja se naročio bila okomila na prekid školovanja djece, eksperticu za vakcine koja misli da je mRNA ‘vektorska vakcina’ (a poanta je upravo u tome da nije).Teška sramota za instituciju koju svi financiramo i koja nam je u najvećoj krizi od Domovinskog rata prezrivo okrenula leđa iako je baš ona bila najpozvanija da pomogne. Užas i fuj! Pandemijsko uhljebništvo”, ističe Bakić.

Foto: N1