Noah Kraljević prvi put komentirao suđenje u Zambiji: Otkrio je što mu je bilo najteže

Noah Kraljević prvi put komentirao  suđenje u Zambiji: Otkrio je što mu je bilo najteže

Dvanaest hrvatskih državljana, osmero odraslih i četvero njihove djece sletjeli su na europsko tlo. Uskoro kreću za Hrvatsku.

“Svih 12 hrvatskih državljana doputovalo je iz Zambije u Ljubljanu, odakle im je osiguran prijevoz do Zagreba. Naše državljane dočekao je veleposlanik RH u Sloveniji te predstavnice Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Obiteljskog centra, kako bi ponudile podršku i pomoć, posebice za djecu”, potvrdili su iz Vlade.

“Dvije obitelji će ići našim kombijima u kojima su već postavljene stolice za djecu, a dvije sa svojim prijateljima, odnosno članovima obitelji, privatnim osobnim automobilima”, rekao je Boris Grigić, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik RH u Sloveniji

– Jako smo sretni, ne možemo još vjerovati da smo ovdje. Put je bio okej, malo smo umorni. Dugo je trajalo. Još smo u šoku i super sretni što je sve pozitivno ispalo, da smo svi van izašli. Kako su djeca? Sve je OK – rekao je kratko Noah Kraljević, prenosi N1.

– Što nam je bilo najteže? Cijela situacija, gdje je bilo toliko nepoznanica i nije se moglo znati kako će završiti, a susret s djecom bio je stvarno dirljiv – dodao je.

Foto: N1