O SVEMU ODLUČUJE MIŠA GROF: Nikolina Pišek neće dobiti ništa nakon smrti supruga Vidoja

O SVEMU ODLUČUJE MIŠA GROF: Nikolina Pišek neće dobiti ništa nakon smrti supruga Vidoja

Cijelu regiju šokirala je vijest o iznenadnoj smrti supruga Nikoline Ristović ex Pišek (46), Vidoja Ristovića. Preminuo je u 44. godini, bio je povjesničar umjetnosti te veliki hedonist, a njegov život naveliko je zanimao javnost.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se nakon smrti sina na temu podjele imovine te rekao da je sva imovina u Srbiji uknjižena na njegovo ime,javljaju 24sata.

– Sva imovina mog sina je na moje ime, ne znam samo zašto se o tome sada priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Izgubio sam sina, ne razmišljam o imovini. Što se podjele imovine tiče sve je moje i ne znam o kakvom dijeljenju me pitate. Ne zanima me što se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem – rekao je Miša Grof, piše mondo.rs.

Shrvana Nikolina trenutačno ne razmišlja o raspodjeli imovine te kaže da će se s tim pozabaviti nakon sprovoda supruga.

Mislim da je trenutno najmanje važno kako ćemo podijeliti imovinu. Još mi nije dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa tako i novinare, da daju prostora i imaju razumijevanja za mene. Treba mi suosjećanje i mir. Ne bih htjela da ovo postane senzacija – rekla je Nikolina.