Obdukcija otkrila kako je ubijena nesretna Jasmina Dominić

Obdukcija otkrila kako je ubijena nesretna Jasmina Dominić

Darko Galić, županijski državni odvjetnik, za Jutarnji list je otkrio da bi nalazi obdukcije tijela Jasmine Dominić trebali stići danas popodne. Međutim, ekskluzivno doznajemo da je obdukcija utvrdila da je uzrok smrti nesretne žene puknuće lubanje. Smiljana je Jasmini zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom.

Također, doznajmo da je u obiteljsku kuću u kojoj je pronađen leš danas stigla majka Katarina. Za pretpostaviti je da će uskoro i ona završiti na ispitivanju u policiji, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, leš Jasmine Dominić pronađen je ove subote u škrinji koja se nalazila u kući u kojoj je živjela njezina sestra Smiljana s obitelji. Jasmini se svaki trag gubi 2000. godine, a selom Palovec kolale su glasine da je ili otišla u Francusku ili negdje na brod. Njezin nestanak konačno je prijavljen tek 2005. godine, a mještani su novinarima Jutarnjeg ispričali kako se Jasminin otac s tim nikada nije pomirio. Neki govore da je čak i on sumnjao da bi za nestanak mogla biti odgovorna njezina sestra Smiljana.

Foto: Admir Buljubašić/Hina