Očevidac strave na Pagu: Malenog je bacio preko tri djevojčice pa pobjegao

Očevidac strave na Pagu: Malenog je bacio preko tri djevojčice pa pobjegao

Čin Josipa Rođaka koji je na Pagu s prvog kata, s visine od šest metara, bacio četvero male djece, zgrozio je Hrvatsku. Jedna djevojčica je teško ozlijeđena, a jedna je kritično.

Djecu je otac bacio sa šest metara na popločeno dvorište, koje je nakon tog monstruoznog čina bilo prekriveno krvlju. Tragovi krvi oprani su odmah nakon što je su djeca prevezena u bolnicu.  Svemu je svjedočio Bernardo Maričević, vlasnik kuće koji i živi u prizemlju, s kojim smo razgovarali nakon stravičnog zločina., piše Index.

“Ja sam u prizemlju. Prvo sam mislio da bacaju rublje kroz prozor”, rekao je za  šokirani vlasnik kućeBernardo Maričević.

Kako su liječnici objavili, najteže je ozlijeđena djevojčica stara sedam godina kojoj se liječnici bore za život. Vlasnik kuće prepričao je tijek užasa kojem je svjedočio.

“Najprije je bacio tri djevojčice, a onda i dječaka. Kad je bacio dječaka, ja sam već izašao van. Malenog je bacio preko djevojčica koje su već ležale na zemlji pa njemu nisu tolike ozljede”, rekao je Bernardo Maričević.

“Bojali smo se dirati djecu da ih još ne ozlijedimo. Čekali smo hitnu pomoć koja je došla za pet minuta. Pokrili smo ih, dali smo svoje deke, bilo je hladno”, dodao je.

Ispričao je kako je otac monstrum pobjegao nakon što je bacio djecu.

 

“Pobjegao mi je ispred nosa. Policija je u istoj ulici 100 metara dalje”, ispričao je za Index vlasnik kuće Bernardo Maričević.