Oglasio se bivši saborski zastupnik: Moj brat je umro s koronom, a ne od korone

Oglasio se bivši saborski zastupnik: Moj brat je umro s koronom, a ne od korone

Bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac reagirao je na pisanje pojedinih medija o smrti njegovog brata. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Pojedini mediji bez ikakvog srama pišu koještarije o mome preminulome bratu. Hajde da je to samo moj brat, ali radi se o njihovom kolegi novinaru, štoviše o kolegi kojeg osobno poznaju i koji je radio u istoj kući s njima.

Pa bio bi onda red da su se malo bolje infomirali, bar nešto rekli o njegovim člancima, koje je pisao zadnjih 25 godina.Prije svega, Nenad Bunjac nije samo dragovoljac Domovinskog rata, već ratni vojni invalid, ranjen u listopadu 1991. u okolici Gospića granatom.

Nenad Bunjac

Šrapnel koji ga je pogodio ide zajedno s njim u grob.Drugo, Nenad je umro sa koronom, a ne od korone, liječnici su nas odmah upozorili da je zbog prethodne bolesti za njega sve izuzetno riskantno.Kako god, Nenadova smrt ne dokazuje ništa posebno, iako bi neki htjeli zbog toga ispasti jako pametni.

Na sreću, još ima onih koji se znaju oprostiti od Nenada kao ljudi, a jedan takav članak šeram”, ističe Branimir Bunjac.

Mediji pišu da se Nenad Bunjac nije htio cijepiti.

Neki su krivca za Bunjčevu smrt našli u jučerašnjem prosvjedu protiv covid potvrda. Evo što je napisao Juraj Gašparac.

“Dragovoljac Domovinskog rata… Domovinu je nastavio braniti i kao vrhunski novinar… Gospodin par excellence , moj Camerad… danas je svoju borbu završio na respiratoru… usmrćen od te i takve razularene rulje kakva je upravo danas mahnitala i to na samom Trgu koji je srce naše rodne Grude…….Jer sve se vrati… pa tako ruljo… skinite mi se kako sa fejsa a tako i iz života što prije… jer više nemam baš nikakvog razumjevanja za vas/vaše osmrtnice.

Mit Kinderstube : fukaro , đubradi , idioti….gonite se do đavola… živo mi se više jebe za vas i vaše”, napisao je Gašarac.

Foto: Hina