Oglasio se Marko Perković Thompson i poslao znakovitu poruku: Obranimo ljubav, ona svima treba, praštanje i nada darovi su s neba

Oglasio se Marko Perković Thompson i poslao znakovitu poruku: Obranimo ljubav, ona svima treba, praštanje i nada darovi su s neba

Omiljeni pjevač hrvatskog naroda Marko Perković Thompson, iako izbiva sa scene, svoje fanove oduševljava objavama na Facebook stranici pa je tako posalo jasnu poruku.

Iako se privremeno povukao iz javnog života, vjerni fanovi prate svaku objavu koju objavi stranica Marka Perkovića Thompsona. Tako je u najnovijoj objavi stavio snimku pjesme “Početak” s koncerta na Maksimiru iz 2007. godine, javlja Direktno.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Hrvatska glazbena legenda priprema dva hita za Martina Kosovca: Hoće li sada biti bolje sreće nego što je bio s Vannom

“…Obranimo ljubav, ona svima treba, praštanje i nada darovi su s neba, pogledaj u oči Stvoritelju svom…”, poručili su na Facebook stranici ovog omiljenog hrvatskog pjevača. “Bio nezaboravan doživljaj”, jedan je od komentara.

Inače, ovaj koncert na Maksimiru bio je tada njegov najveći koncert u karijeri. Više od 60.000 ljudi došlo je na veliki koncertni spektakl iako je trebao biti održan dan ranije, ali je zbog velikog nevremena odgođen za sutradan.

Fanovi vjerno prate Thompsonu stranicu željno iščekujući njegov povratak na scenu. Međutim, nedavno se pojavila lažna vijest o tome da Thompson prikuplja donacije za plaćanje koncerta u zagrebačkoj Areni pa su se oglasili iz pjevačevog tima.

“Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve i slične akcije, blokiraju takve profile i stranice jer su to prevare. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici”, objavljeno je na Thompsonovoj stranici na Facebooku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nestao Bruce Lee iz Mostara: Sve je komentirao i Nino Raspudić koji je “postavio” spomenik

“Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima”, objavljeno je u objavi na društvenim mrežama koju potpisuje menadžment Marka Perkovića Thompsona.

Sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, 19-godišnji Ante Mihael Perković je u srpnju 2022. godine godine završio u bolnici. Obitelj od tada prolazi teške trenutke, a pjevač je otkazao sve koncerte koji su bili zakazani.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati stručnjak upozorava na demografsku propast Hrvatske: Uskoro će nas biti manje od tri milijuna

Naime, u srpnju je, kako je tada otkrio Thompsonov menadžer, Ante je u bolnici završio zbog zatajenja srca.

Nekoliko puta bile su pokrenute molitve za njegovo ozdravljenje, a još uvijek nije poznato u kakvom se stanju mladić trenutno nalazi.

Foto: Hina