Pernar se u Dubaiju provozao u Ferrariju: Možemovci bi najradije htjeli da ja kopam po kontejnerima

Pernar se u Dubaiju provozao u Ferrariju: Možemovci bi najradije htjeli da ja kopam po kontejnerima

Ivan Pernar više nije u Zambiji jer, sudeći po videu koji je objavio na svom Facebook profilu, trenutno se provodi u Dubaiju vozikajući se u Ferrariju.

U objavi je napisao ‘Pozdrav iz Dubaija’.

Nije poznato kojim povodom boravi na Bliskom istoku, a još manje odakle mu luksuzna jurilica. Pernar je također poslao poruku i članovima stranke Možemo: “Možemovci bi najradije htjeli da ja kopam po kontejnerima koje oni neredovito prazne, ali taj scenarij neće gledati!!”, javlja Dnevno.hr.

Ivan

Pernar je iskoristio prigodi i ishvalio Velimira Bujanca ustvrdivši da je on legenda hrvatskog novinarstva.

Očekuje se da bi se uskoro trebao vratiti u Hrvatsku, nakon što je mjesecima boravio u Zambiji gdje je na sudu u Ndoli svjedočio u korist tužiteljstva u procesu protiv osmero hrvatskih posvojitelja, koje se sumnjičilo za trgovinu djecom, a koji su 1. lipnja oslobođeni optužbi.

Tamo se, između ostalog, zarazio malarijom, a nakon objavljene presude napisao je kako je ‘dao sve od sebe da ih osude, međutim, u tome nije uspio’. Tijekom svog svjedočenja, javljali su zambijski novinari za hrvatske medije, radio je nered i vikao, a u jednom trenutku mu je prijetilo uhićenje zbog nepoštivanja suda.

Nakon što su Hrvati pušteni iz Zambije i stigli u Hrvatsku, na društvenim mrežama se izjadao da je ‘umoran od Afrike i da jedva čeka doći kući’.