Plenković u totalnoj predizbornoj euforiji zagrmio s pozornice: Za Kolindu. Je l’ se meni to čini da se vi slažete sa mnom?

Plenković u totalnoj predizbornoj euforiji zagrmio s pozornice: Za Kolindu. Je l’ se meni to čini da se vi slažete sa mnom?

Premijer Andrej Plenkovićbio je u Novom Jelkovcu  na predizbornom skupu aktualne predsjednice i kandidatkinje HDZ-a za drugi mandat, Kolinde Grabar Kitarović.

Sve vas koji ste večeras došli podržati našu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović od srca pozdravljam zato što smo svi zajedno ponosni na našu Kolindu!, rekao je Plenković, koji je pozdravio i predsjedničina supruga, Jakova Kitarovića, kao i sve stranačke dužnosnike i dužnosnike.

Pozvao je okupljene da na izborima podrže Kolindu Grabar Kitarović, jer “drži do dostojanstva i digniteta Domovinskog rata, cijeni žrtvu branitelja, poštuje prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franju Tuđmana, koja je dokazala u svom petogodišnjem mandatu, ali i kroz cijelu svoju političku i profesionalnu karijeru, da štiti hrvatske nacionalne interese.”

“Osobno sam uvjeren da je pred svima nama vrlo jednostavan izbor. Imamo izbor u nedjelju da potvrdimo Kolindu Grabar Kitarović za još pet godina hrvatske budućnosti i hrvatskog prosperiteta i da ne izaberemo protukandidata, koji se dokazao kao loš premijer, kao čovjek koji dijeli Hrvate na mi ili oni i čovjek čiji su gospodarski rezultati njegov legitimitet da ne bude izabran 5. siječnja, u nedjelju”, poručio je Plenković, praćen gromoglasnim pljeskom i uzvicima okupljenih, javlja N1.

“Je l’ se meni to čini da se vi slažete sa mnom? Hoćemo li pobijediti u nedjelju? Hoće li Kolinda postati ponovno predsjednica? ‘Ajmo je podržati, dragi prijatelji! Za Kolindu!”, povikao je premijer, na oduševljenje okupljenih na skupu u Novom Jelkovcu.

Foto: Edvard Šušak/Hina