Policija otkrila jezivi detalj: Suprug je na početku veze prijetio da će ubiti Anu

Policija otkrila jezivi detalj: Suprug je na početku veze prijetio da će ubiti Anu

Policijski izvještaj do kojeg je došao reporter Bostona25 Bob Ward otkriva da odnos između Briana Walshea i nestale Ane nije bio skladan ni tijekom zaruka.

Prema ovom izvješću o javnom incidentu, Ana Knipp (njezino prezime iz prvog braka) rekla je policiji DC Metroa da je Brian Walshe “dao izjavu preko telefona da će ubiti nju i njezine prijatelje“.

Iako Brian Walshe nije imenovan u tom izvješću, Wardovi izvori tvrde da je osumnjičeni baš Brian. No, kako Ana nije surađivala s policijom DC Metroa, a Brian nikada nije optužen, slučaj je zatvoren.

Bivši šef bostonske policije Dan Linskey vjeruje da je ova stara optužba sada vrlo značajna, javlja Dnevnik.hr.

“Oslikava povijest odnosa to dvoje ljudi. Sve veze imaju napetosti, zar ne? Ljudi se svađaju i ne slažu. Ali kad ste se obratili vlastima jer smatrate da je fizička sigurnost vas i vaših prijatelja u opasnosti, to je nešto sasvim drugo”, rekao je Linskey, piše Boston25news.

Nešto više od godinu dana nakon što je to Ana izjavila policiji, objavila je zaruke na društvenim mrežama. A četiri mjeseca kasnije par se i vjenčao.

Ali 21. svibnja 2018. Ana Walshe objavila je na Instagramu selfie na kojem se vidi njezino izranjavano oko. Uz fotografiju je napisala: “Blagi potres mozga, nagnječen kuk i posjekotina”. Na upit prijatelja da objasni što se dogodilo napisala je: “Svježe polirani mramorni podovi na poslu”.

Linskey, pak, kaže da sve to baca novo svjetlo na cijeli slučaj: “Često će žrtve obiteljskog nasilja pokrivati svoje zlostavljače i pronaći izgovore za svoje ozljede”.

Ana Walshe vodi se kao nestala i nitko je nije vidio od Nove godine. Tužitelji kažu da je policija pronašla krv i slomljen krvavi nož u kući. Linskey vjeruje da je izvještaj policije, u kojem je Ana Walshe rekla da joj je Brian prijetio ubojstvom, možda bio početak eskalirajućeg lanca obiteljskog nasilja koji je izbio na Novu godinu.

Naslovna fotografija: Twitter