Predsjednik Milanović ozbiljno tvrdi: Plenkoviću tvitove piše neki jazavac

Predsjednik Milanović ozbiljno tvrdi: Plenkoviću tvitove piše neki jazavac

Premijer Plenković nije objavio nikakav tvit koji je usmjeren protiv predsjednika Republike Zorana Milanovića, doznaje su u srijedu iz Vlade u kojoj kažu da su pregledali premijerov twitter i zaključili da predsjednik Mianović ili laže ili halucinira.

“S obzirom na brojne medijske upite ‘na koji to kasnonoćni tvit misli predsjednik Republike’, pregledali smo premijerove tvitove u proteklom razdoblju kako bi provjerili je li tvitano išta u kasnonoćne sate usmjereno protiv predsjednika Republike. Jedino što nakon tog pregleda možemo zaključiti je da predsjednik Republike ili laže ili halucinira”, doznaje se u Banskim dvorima, javlja N1.

Sasvim sigurno se jako puno dosađuje na funkciji pa izmišlja, dodaje se.

Predsjednik Milanović komentirao je danas i odbacio premijerove prozivke da je njemu dosadno na funkciji predsjednika, pri čemu je više puta spomenuo da je to napisano na Plenkovićevom twitteru.

Izjavio je kako ne vjeruje da mu je kritiku premijer osobno napisao na twitteru, već neki “jazavac” iz njegovog ureda u noćnim satima. “Ne mogu shvatiti da bi Plenković napisao takvu glupost”, poručio je Milanović ne precizirajući o kojem se Plenkovićevom tweetu radi.

Komentirao je i rad Nacionalnog stožera. “Pod krinkom struke pogoduje se sitno nekome pajdašu”, rekao je Milanović. “To je sve jedan mali cirkus”, dodao je. “Živimo u izvanrednom stanju za koje nitko nije dao odobrenje”, kazao je.

Foto: Damir Senčar/Hina