Psihijatar protiv pjevačice: Rat za obitelj je već počeo, a Severina je na krivoj strani

Psihijatar protiv pjevačice: Rat za obitelj je već počeo, a Severina je na krivoj strani

Psihijatar Herman Vukušić komentirao je politički angažman pjevačice Severine Vučković. Osvrnuo se na Severinin napada na Ivana Pernara i Ivana Penavu. Objavu Hermana Vukušića prenosimo u cijelosti.

“Na jučerašnjem maršu povodom međunarodnog Dana žena, a kojeg su organizirale sveprisutne ljevičarske udruge i aktivisti, bila je nazočna i nekadašnja velika štovateljica Gospe, a danas otvoreni protivnik prakticirajućeg katoličanstva, Severina Vučković, poznatija i kao Seve Nacionale.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: “Volonterka” Božica Barišić dobro živi od Dinama: Putuje po svijetu i ne radi ništa

Tom prilikom je već na početku marša, po izjavama nekih svjedoka, dosta energično izrazila svoje negodovanje dolaskom uvijek smirenog i staloženog Ivana Pernara, otpjevala feminističku verziju “Lijepe Naše”, te se osvrnula i na najavu Ivana Penave kako će Domovinski pokret deratificirati Istanbulsku konvenciju nakon predstojećih izbora.

Herman Vukušić, Plakat Vukovar
Herman Vukušić

“Strašno je što su najavili deratifikaciju Istanbulske konvencije koja se ionako ne upražnjava. Mislim da za takve stranke uopće nema mjesta i uopće ne znam koji su to likovi koji su se domogli tih pozicija koji će odlučivati o tim stvarima, to je prestrašno.”, rekla je naša Seve Nacionale.

Eh, pa draga moja Seve, nije Ivan jedini koji tako misli i ima nas jako puno koji smatramo da je Andrej PLINKOVIĆ iskoristio Istanbulsku konvenciju da u Hrvatsku na mala vrata hametice ugura rodnu ideologiju, demonsku umotvorinu temeljenu na pseudoznanosti i kultu uništenja obitelji kao temelja društva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Glumica Jelena Perčin iskreno priznala: Moja 14-godišnja kći dovodi dečka doma

Evo što smo o tome rekli u poglavlju “Obitelj kao temelj zdrave društvene zajednice” Deklaracije stranke Hrvatsko bilo početkom veljače ove godine:

“Kroz ovu Deklaraciju Hrvatsko bilo najavljuje otvoreni ‘Rat za obitelj’ u kojem su glavni ciljevi demografska i svjetonazorska revitalizacija cijelog hrvatskog društva kroz reformu postojećeg sustava vrijednosti i otvoreno zalaganje za NULIFIKACIJU Istambulske konvencije čiji deklarativni ciljevi u Hrvatskoj (zaštita djece i žena od nasilja) nisu do danas zaživjeli jednim jedinim slovom”.

Od svega što je PLINKOVIĆ obečavao ratifikacijom Istanbulsku konvenciju (pad nasilja u obitelji, zaštita žena i djece) dobili smo samo roditelje 1 & 2 umjesto majki i očeva, rapidni porast broja transrodne djece i mladeži, te agresivni transaktivizam koji ne bira sredstva u ostvarenju svoje agende.

Stoga, draga moja Seve, drž’ se ti muzike i filma, rat za obitelj je već počeo, a ti si očito na krivoj strani”, piše Herman Vukušić.

Foto: Hina