Šefica Hitne”zaprijetila” novinarki: Vi mene ganjate po Hrvatskoj, tražit ću zaštitu od vas

Šefica Hitne”zaprijetila” novinarki: Vi mene ganjate po Hrvatskoj, tražit ću zaštitu od vas

Maja Grba-Bujević, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, i dalje ne odgovara na novinarska pitanja o stanju u njezinu sustavu.

Nezadovoljni su zaposleni u sustavu hitne pomoći, no njihova šefica glavnim problemom očito smatra naša novinarska pitanja o problemima koji tresu sektor kojem je na čelu. Evo njezine reakcije.

Maja Grba-Bujević, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, ovako je odgovorila na novinarsko pitanje reporterke Dnevnika Nove TV o slučaju na Svetom Duhu. 

“Je l’ biste me vi mogli pustiti malo na miru, ja vas lijepo molim. Vi mene ganjate po Hrvatskoj, ja vas lijepo molim, molim vas, nemojte to raditi”, poručila je novinarki Viktoriji Bednjanec. 

“Ovo je nevjerojatno, znate što, oni mene proganjaju po Hrvatskoj, ja to vama ne mogu opisati”, poručila je ženi koja je stajala pokraj nje i dodala:

“Ja ću tražiti zaštitu od vas, ja znam da vi sad ovo snimate, uistinu vam sada kažem, tražit ću od vas zaštitu. Zašto? Zato što me ganjate po Hrvatskoj”, napomenula je.

Na slici: Maja Grba-Bujević