Sin Branimira Glavaša postao milijunaš: Kako je na sudu dobio nasljedstvo poznate menadžerice Mare

Sin Branimira Glavaša postao milijunaš: Kako je na sudu dobio nasljedstvo poznate menadžerice Mare

Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša, jedini je nasljednik ostavštine pokojne Mare Bareze, poznate menadžerice, oko koje se vodi spor već tri i pol godine. Nepravomoćna je to presuda Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba u Đurđevcu, a tužitelji, Barezini bratići Viktor Flatz i Vesna Flatz-Stransky, mogu se žaliti na takvu presudu, javlja Podravski.hr.

Potvrđeno je ono što su tvrdile Marine prijateljice Darinka Mikačić i Mirna Jurković, a to je da im je Mara tri dana prije smrti u KB-u Merkur usmeno rekla da svu svoju imovinu ostavlja Filipu Glavašu s kojim je Mara godinama prijateljevala.

Na ostavinskoj raspravi Viktor i Vesna pobunili su se protiv takvog ishoda smatrajući da u pismenoj oporuci tako nije stajalo, no pismena oporuka nikad nije pronađena, te su pokrenuli spor.

Filip Glavaš: Dobio prvostupanjsku presudu

U tijeku suđenja razni svjedoci potvrdili su da je Mara bila izuzetno bliska s Filipom, da je sudjelovala u svim njegovim važnim životnim trenucima te da je često govorila da će svu svoju imovinu ostaviti njemu. Darinka Mikačić posvjedočila je kako joj je tog dana, 16. siječnja, Mara rekla: “Moja pisana oporuka spremljena je u kući na sigurnom mjestu u škrinji s dokumentima. Ja ostavljam sve Filipu Glavašu jer je on moj sin od rođenja, obitelji ne ostavljam ništa, nemojte to zaboraviti,” piše Podravski.hr.

U medijima se pisalo kako je među imovinom Mare Bareze, koja je bila menadžerica u Belupu, velebna kuća u Koprivnici, dva stana, apartman na moru, automobil i nekoliko bankovnih računa. Neslužbeno  imovina se procjenjuje na više od milijun eura.

Foto: