Spašavanje novinarke Danke Derifaj: Thompson otkriva zašto je RTL promijenio mišljenje o njegovoj terasi

Spašavanje novinarke Danke Derifaj: Thompson otkriva zašto je RTL promijenio mišljenje o njegovoj terasi

Tim Marka Perkovića Thompsona tvrdi da RTL u početku nije osporavao Thompsonovo vlasništvo nad terasom, ali da je promijenio stav kada je shvatio koliko je ozbiljna kaznena prijava protiv novinarke Danke Derifaj. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Kao što vidimo u ovom prilogu, RTL nije osporavao Thompsonovo vlasništvo nad terasom sve dok nisu shvatili ozbiljnost podizanja kaznene prijave protiv Danke Derifaj, njihovog kamermana i Branka Miodraga, a koji su neovlašteno preko skala i preskakanjem ograde ušli u ograđeni dio njegovog doma i isprepadali njegovu djecu.

Kada su shvatili ozbiljnost kaznene prijave, od tada su im krivi pratitelji Jutarnjeg Lista, Večernjeg lista, Glorije, Slobodne Dalmacije, Thompsonovog Facebooka, a što je naj čudnije, optužili su gledatelje i pratitelje RTL televizije, one zbog kojih oni i postoje kao novinari.

Na kraju, kako bi “spašavanje novinarke Danke Derifaj” uspjelo, javno su pozvali policiju, DORH i sve ostale institucije da progone sve one koji su se usudili kritizirati Danku Derifaj i njezinu “družinu na novinarskom zadatku”. Sve kako bi izvršili medijski pritisak i utjecali na državne institucije, a od sebe napravili žrtvu. Neće proći”, iše na službenoj stranici Marka erkovića Thompsona.

Facebook Comments