Srpska pjevačica žestoko napala gradonačelnika Pule: On nema veze s načinom razmišljanja Puljana i Istrana

Srpska pjevačica  žestoko napala gradonačelnika Pule: On nema veze s načinom razmišljanja Puljana i Istrana

Povodom vijesti da je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio nastup Ani Bekuti, Zoranu Mićanoviću, Dušku Kulišu i Draganu Kojiću Kebi u ovom istarskom gradu, oglasila se Ana Bekuta, pohvalivši Istru u kojoj redovito odlazi na odmor, ali i žestoko uzvratila gradonačelniku Zoričiću, javlja Kurir.

-U posljednjih 40 godina barem sam deset puta ljetovao u Istri. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prekrasan, svi moji domaćini bili su nevjerojatni i ponašali su se prema meni kao prema kraljici. Ovako se, primijetio sam, ponašaju prema svakom svom gostu. Gdje god došao – iskrena je Bekuta.

– Zato znam da odluka pulskog gradonačelnika nema veze s načinom razmišljanja Puljana i Istrana. Provela sam dovoljno vremena u Puli i Istri da ih upoznam. Đubre, ili kako oni kažu smeće,, nema naciju. Smeće ne može biti ni srpsko ni hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga imamo podjednako u Srbiji i Hrvatskoj. Ako mi akteri današnjih vijesti dopuste da im dam jedan savjet iz života: Kad ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kad ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Ako vam se ne sviđa koncert, ne kupujte kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku – napisala je Ana Bekuta na svom Instagramu.

Na slici: Ana Bekuta/Instagram