Srpski glumac u sukobu s riječkom publikom: Oduzeo gledatelju mobitel, smetao mu kašalj, razmišljao o prekidu predstave

Srpski glumac u sukobu s riječkom publikom: Oduzeo gledatelju mobitel, smetao mu kašalj, razmišljao o prekidu predstave

U Riječkom Zajcu prošle je nedjelje održana predstava Voz Zvezdara teatra iz Beograda u kojem glavne uloge imaju Vojislav Brajović i Sergej Trifunović, na kojoj se dogodio incident između glumca i publike, piše Večernji list.

Naime, jedan od muškaraca u publici nije prestajao gledati u mobitel, pa mu je Trifunović prišao i oduzeo mu ga i tako zaradio pljesak publike. Gledatelji su ispričali da je iznerviran glumac kružio po parteru i dečku koji ga je fotografirao i snimao oduzeo mobitel i bacio ga na pod, piše Večernji list.

No, gledanje u mobitel nije bilo jedino što je zasmetalo srpskom glumcu.

Njihovu izvedbu filozofske drame o dvojici junaka, profesoru Belom i bivšem zatvoreniku Crnom, stalno su prekidale notifikacije, žamor iz publike, kašljanje i šuškanje, a gledatelji su ispričali kako se Trifunović više puta tijekom predstave referirao na kašalj iz publike koji nije bilo moguće ignorirati.

“U jednom je trenutku osobi u prvom redu poručio da slobodno otvori bombon jer im nimalo ne smeta, a zatim i publici rekao neka samo oni pričaju, jer nema smisla da se s njima nadglasava”, ispričao je gledatelj.

Incident se ne prestaje komentirati na društvenim mrežama, a prenijeli su ga i srpski mediji. Glumac je, pak, komentirao kako mu je “malo falilo, jedno pet puta” da prekine predstavu.

Inače, besplatnu predstavu su ljubiteljima kazališta poklonili Vijeće Srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, a okupila je velik broj ljudi.

Foto: Hina