Srpski mediji tvrde: Vidoje Ristović je predosjećao svoju smrt. Otkrio je i svoje tri slabe točke

Srpski mediji tvrde: Vidoje Ristović je predosjećao svoju smrt. Otkrio je i svoje tri slabe točke

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, predosjetio je svoju smrt, a nedavno se i jednom prijatelju požalio da će uskoro umrijeti od velike količine hrane, pića i tableta za potenciju, saznaje Kurir Stars od dobro obaviještenog izvora bliskom pokojnom povjesničaru umetnosti.

Ristović u posljednje vrijeme nije vodio računa o svom zdravlju. Svi prijatelji su ga upozoravali da pripazi na sebe, ali on za to nije pretjerano mario, što se završilo kobno po njega, javlja Kurir.

Mi smo ga savjetovali da pripazi malo više na sebe. Tijekom korone se baš ugojio, ali bio je veliki hedonista – uživao je u dobroj hrani, piću, cigarama. Volio je i tajlandske masaže, često je to prakticirao s Tajlanđankama. Koliko znam, imao je i koronu, moguće je da su sve to posljedice postcovida, da je imao srčane probleme, a da nam nije ništa rekao o tome.

Ipak, nije nas slušao, radio je što je htio i kako je htio, i to mu je i došlo glave. Kad su mi javili da je Vidoje preminuo, prošla me je jeza, jer sam se sjetio jednog od naših posljednjih razgovora. Tada mi je dok smo ručali, odjednom, iz čista mira, rekao: “Ja ću umrijeti od hrane, pića i ‘Cijalisa’!” Kao da je nešto predosjetio. Strašno – ispričao nam je izvor.

Podsjetimo, kako je naveo izvor Kurira, Vidoje Ristović se osjećao dobro tijekom subote i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tijekom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio riječi “Nije mi dobro!”, odmah je izgubio sviest i ubrzo preminuo. Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, liječnici nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.