Strašan zločin u Zagrebu: Zadavio troje djece, spominjao “braću masone” koji mu nisu htjeli pomoći

Strašan zločin u Zagrebu: Zadavio troje djece, spominjao “braću masone” koji mu nisu htjeli pomoći

Otac, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, u Zagrebu je ubio svoje troje malodobne djece. Zagrebačka policija dobila je dojavu u noći na subotu.

– Pronašli smo troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika – izvijestila je policija.

Kako je Jutarnji prvi objavio, tijelo četverogodišnjaka bilo je u spavaćoj sobi, a tijela blizanaca, dječaka i djevojčice (7), pronašli su u dnevnom boravku gdje su još bile igračke, javljaju 24sata.

Nakon što je ubio djecu, pokušao je ubiti i sebe, otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica, objavila je HINA.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.nU policiji kažu da u toj obitelji ranije nije bilo “postupanja po problematici obiteljskog nasilja”. 

Spominjao masone koji mu nisu htjeli pomoći

Otac je radio u uglednim austrijskim leasing kućama, a u Beču ima svoju konzultantsku firmu.

Na društvenim mrežama ostavio je oproštajno pismo. Napisao je ‘Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu’.

U oproštajnom statusu spomenuo je loše odnose svoje bivše supruge i sadašnje partnerice koja ga je zbog toga ostavila te probleme s novcem.

Dodao je i kako se pokušavao vratiti na posao.

Spomenuo je i ‘braću iz masonske lože’ koji mu nisu htjeli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i brata koji su mu pomogli koliko su mogli.

Ubojica svoje troje djece noćas u zagrebačkim Mlinovima je Harald Koptiz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom na kojoj ima prijavljenu firmu, javlja Index.

Na Facebooku je noćas napisao:

Zbogom svima! Otići ću, kako više ne mogu. Ljubav mog života, Marija Durmiš, napustila me je jer je moja bivša žena, Dajana Kopitz, bila jako loša prema njoj, a nemam novca. Sve sto sam probao zadnjih 1 1/2 godina me nije vratilo na posao a ni braca iz masonske loze kao sto su Vladimir Par, Zlatko Knesovic i Domagoj Vukovic nisu htjeli pomoci, cak ni telefon na kraju …Samo moji najbolji prijatelji Manfred i Roland i moj brat Helmut su mi pomogli koliko su mogli.Ali sada sam na kraju! Dakle, zbogom,, napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.

Kako doznajemo, taj je status netko od njegovih prijatelja prijavio policiji koja je došla i našla prizor koji ih je šokirao

Facebook Comments