STRAVIČANO UBOJSTVO NA NASIPU: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju

STRAVIČANO UBOJSTVO NA NASIPU: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju

Sinoć se u Novom Zagrebu dogodili stravično ubojstvo. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat oštrim predmetom u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo u visokoj travi uz samu Savu, a ženu još nisu uspjeli identificirati, javljaju 24sata.

Jučer, 6. svibnja oko 19.20 sati u Novom Zagrebu, na Jadranskoj aveniji, na nasipu u blizini nedovršene Sveučilišne bolnice, prema do sada prikupljenim informacijama muškarac je nožem usmrtio žensku osobu. Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom odmah je stavljen pod nadzor policije.

Na mjestu događaja je obavljen očevid kojim je rukovodila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Do kasno u noć noćas trajao je policijski očevid uz rijeku Savu, u neposrednoj blizini nasipa i nikad dovršene sveučilišne bolnice na Jadranskoj aveniji u novozagrebačkom Blatu, a zbog ubojstva ženske osobe, četvrtog po redu ove godine.

Policija je za stravičan zločin doznala oko 19.20 sati te su uz mrtvo tijelo žene zatekli totalno unezvijerenog muškarca koji ih je pozvao i koji joj je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, iako tvrdi da se samo branio od njezina napada, prerezao vrat, javlja Jutarnji list.

U neposrednoj blizini bio je i nož kao sredstvo izvršenja kaznenog djela, a na Zavod za sudsku medicinu gdje je dopremljeno tijelo kako bi se obavila obdukcija osoba je dovezena kao NN (nepoznatog identiteta) jer kod sebe navodno nije imala dokumente.

No, kako doznajemo, zagrebački kriminalisti su već tijekom očevida njezinim identitetom raspolagali te je pred policijom ujedno bio i najteži zadatak u tim (ne)prilikama izvijestiti djecu ubijene žene da im majke više nema.

Foto: Hina/Ilustracija