Suverenist poslao poruku Grmoji: Peđa Grbin i Ivana Kekin su sebični zlobnici i površni manipulatori koji nas hoće poniziti

Suverenist poslao poruku Grmoji: Peđa Grbin i Ivana Kekin su sebični zlobnici i površni manipulatori koji nas hoće poniziti

Nižu se reakcije nakon izjave Mostova saborskog zastupnika Nikole Grmoje kako bi “mogao progutati” poslijeizbornu suradnju njegove stranke sa SDP-om. Grmoja je naglasio na koga računa. -To su Suverenisti i izlazimo na izbore sa svojim kandidatom za premijera. Ta usporedba je bila kako bi se prikazalo da je Možemo! puno rigidniji i isključiviji od SDP-a. Našalio sam se da je SDP za njih desni centar. O nikakvom nuđenju suradnje se ne radi, rekao je.

Mišljenja je da je Most dovoljno snažan i iskusan te da imaju konkretne rezultate.

– Jedina smo politička stranka koja je prikupila za referendum o COVID potvrdama gdje smo se borili za slobodu naših građana. Spriječili smo epsku krađu u INA-i kad smo otkrili aferu plin za cent. Mene ne zanima što govore Peđa Grbin i Ivana Kekin, rekao je Grmoja.Smatra da sada nije trenutak za stranačke kombinacije.

– U trenutku dok se slavonski seljak bori za svoju egzistenciju i obranu hrvatskog sela, kad im se ubijaju svinje od strane ove Vlade, kad se građani potkradaju kroz aferu plin za cent, dok Frane Barbarić još stoluje na čelu HEP-a, razgovarati o kombinacijama – to ne zanima hrvatske građane, rekao je.

Istaknuo je kako mogu garantirati svojim biračima, ako budu birali Most, beskompromisnu borbu protiv korupcije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Mirjana Hrga: Rat u Ukrajini nije počeo u veljači 2022. godine nego davne 2013. Tada se u Kijevu pojavio John McCain

-Oslobodit ćemo institucije i javni servis. Hrvatski građani dobro znaju tko je Most. Isto tako znaju da nikad nećemo dati na hrvatske i obiteljske vrijednosti i sigurno nećemo kompromitirati vrijednosti za koje se zalažemo. Mi smo mogli sjediti u Vladi, dizati ruke u Saboru, ali smo odabrali borbu za Hrvatsku, slobodnu od korupcije i nepotizma. Nikada neću pristati na stavljanje Mosta u neku priču fotelja ili političkih trgovina. Ako se raspusti Sabor 22. 12. tad ćemo predstaviti kandidata za premijera. Vidimo da je Most jedina smetnja korumpiranoj vlasti i žele Most kompromitirati, rekao je Grmoja.

Rekao je da Most hrvatskim građanima garantira sigurnost.

-Kad Most preuzme odgovornost za Hrvatsku, poslat ćemo vojsku na kritične točke te nećemo nekontrolirano uvoziti stranu radnu snagu, dodao je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Moderna “špijunirala” Đokovića i Muska zbog njihovog stava o cijepljenju: Zanimljivo da je Bill Gates veliki dioničar ove tvrtke koja je pak veliki sponzor US Opena

Na Grmojin intevju reagirao je Željko Sačić.

“Tako je poštovani kolega Nikola Grmoja..imamo mi s kim na izbore, pred hrvatski narod ! U savezu sa poštenim, istinoljubivim, bogobojaznim, radišnim , odgovornim, kulturnim hrvatskim ljudima.
Kakav Grbin, kakva Kekin ??..Kakvi ” detuđmanizatori”..kakvi progonitelji i kriminalizatori hrvatskih branitelja ??..Nisu oni nas, suvereniste , u usta dostojni staviti.
Daleko su oni…predaleko, cak i od zelje za istinskom zastitom nasih, hrvatskih nacionalnih interesa, naše POVIJESNE hrvatske ZRTVE za našom slobodom, neovisnom Drzavom Hrvatskom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto: Plenković ubija hrvatsko svinjogojstvo. Zašto Nijemci, Talijani i Poljaci rade nešto sasvim drugo


Nije njima stalo do otkrivanja i isticanja tegobnih istina u našoj hrvatskoj povijesti, naših otvorenih rana, našeg, hrvatskog, stila i načina života, zaštite naših obitelji, vjere u Boga, kulture, nacionalnog identiteta, naše sadašnjosti i budućnosti , naše raseljene i protjerane Hrvatske, pokradene i osiromašene Hrvatske,.. u kojoj nema mjesta za protu Božje..za šorom istanbul ” roditelja 1 i roditelja 2″.. Samo za mamu , tatu, baku , dedu, bracu, seku..za Boga, Krista Spasitelja, Majku Božju, Svetog Josipa, Svetu Obitelj..Amen !
Sebični zlobnici i površni manipulatori nas i na ovaj način hoće omalovažiti, poniziti, raslojiti i posvaditi sa hrvatskim narodom. Neće uspjeti”, zaključuje Željko Sačić.

Foto: Hina