U Vinkovcima osvanuo transparent “Eutanazirajte HDZ”: Policija je reagirala u sekundi. Za minutu ga više nije bilo

U Vinkovcima osvanuo transparent “Eutanazirajte HDZ”: Policija je reagirala u sekundi. Za minutu ga više nije bilo

U jeku afričke svinjske kuge zbog koje se masovno eutanaziraju svinje diljem istočne Slavonije, nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Vinkovaca Goran Kajkić na početku svečanog mimohoda 58. Vinkovačkih jeseni organizirao je postavljanje velikog transparenta s natpisom “Eutanazirajte HDZ”. Kako je vidljivo na snimci koju je Kajkić objavio na svom Facebooku, poruka vladajućoj stranci razvučena je duž krovne terase jedne od zgrada uz koje prolaze sudionici mimohoda, prenosi Telegram.

“Postavljanje poruke organizirao sam u suradnji s građanima kako bismo poslali poruku da moramo zaustaviti HDZ jer Slavonija plače te gubi svoje bogatstvo s njihovim lošim odlukama i mjerama”, rekao je Kajkić referirajući se na kontroverzne metode koje država provodi u borbi protiv svinjske kuge.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Sulude cijele na Oktoberfestu: Hoće li se Nijemci i dalje žaliti da im je skupo pivo u Rovinju, Opatiji, Hvaru i Dubrovniku…

– Došli su i policajci u civilu. Ma, skočili su u sekundi i transparent su maknuli. Za minutu ga više nije bilo – dodao je.

On je za list 24sata rekao da se poruka ne odnosi samo na situaciju sa svinjama.

Foto: Čitetelj Teleskopa