VEĆ ZNAJU I DATUM: Dado iz Smogovaca i poznati psihijatar žele organizirati hetero “Paradu ponosa”

VEĆ ZNAJU I DATUM: Dado iz Smogovaca i poznati psihijatar žele organizirati hetero “Paradu ponosa”

Poznati psihijatar Herman Vukušić i Alin Kavura (koji je poznat hrvatskoj javnosti kao Dado iz Smogovaca) žele organizirati hetero “Paradu ponosa”.

“Živimo u vremenima u kojima se može ići u zatvor ako kažeš da muškarci ne mogu biti lezbijke i majke.Tko ne vjeruje neka provjeri slučaj norveške feministice, Christine Ellingsen, koju je policija nedavno privela na informativni razgovor jer je tvrdila gore navedeno.

Živimo u vremenima gdje odrasli muškarci zahtijevaju pravo na korištenje ženskih garderoba u robnim kućama, bez obzira koliko to smetalo žene koje su se tada tamo zatekle.Tko ne vjeruje ne mora ići do daleke Norveške, neka progugla žalopojke “mladog hrvatskog influencera vizažiste, pjevača, ali i školovanog kuhara” (tako ga predstavlja portal Index) Maria Cuccurina, kojem u Zari nisu dali da proba žensku odjeću.

Živimo u vremenima gdje bez znanja roditelja ideološki obojane udruge po dječjim vrtićima “educiraju” odgojiteljice o načelima kvaziznanstvene potencijalno štetne teorije po kojoj djeca u predškolskoj dobi mogu mijenjati spol/rod po želji.Tko ne vjeruje, neka provjeri što radi udruga Status M po zagrebačkim vrtićima.

Živimo u vremenima gdje nam vlada Europske unije naređuje da omogućimo zakonsku promjenu spola po načelu samoodređenja, bez medicinskih indikacija i bez dobne granice.Tko ne vjeruje, neka provjeri dokument Europske komisije “Union of Equality: LGBTIQ Equality Strategy 2020 – 2025”.

Živimo u vremenima gdje 0.5 do 1.5 posto stanovništva diktira i nameće svoj životni stil ogromnoj većini društva, pri tome često ne poštujući temeljne uzuse demokratičnosti i ljudskih prava na koje se često pozivaju.Tko ne vjeruje, neka ispita šta se na Amazonu desilo sa oglašavanjem knjiga koje kritiziraju transrodnu ideologiju, recimo poput “When Harry became Sally” američkog filozofa Ryana T. Andersona.

Živimo u vremenima kada buduća sutkinja američkog vrhovnog suda ne zna odgovoriti na pitanje “Što je to žena?”, kao niti biološki muškarci koji se inače deklariraju kao žene.Tko ne vjeruje, neka pogleda dokumentarni film Matta Walsha “What is a women?”

Mogao bih ovakove primjere nabrajati unedogled, ali i ovo napisano dostatno je da obrazložim zašto sam se priključio hrabroj inicijativi Alina Kavura, dopredsjednika GČ Donja Dubrava, inače planetarno poznatijeg kao Dade iz “Smogovaca” za organiziranjem prve hetero Parade ponosa koja će se koncem rujna održati u Zagrebu.

Sve daljnje obavijesti o ovoj inicijativi slijede na mojem FB-u i ovim putem vas, dragi FB prijatelji i istomišljenici, pozivam da nam se pridružite!Nikoga ne mrzimo, svakoga poštujemo, ali želimo da se i nas tretira na isti način”, napisao je na svom Facebook profilu psihijatar Herman Vukušić.

Na slici: Herman Vukušić i Alin Kavura

Foto: Facebook stranica Hermana Vukušića