Vesna Bandić iskreno progovorila o pokojnom suprugu: Ne znam gdje je Milan bio te kobne noći

Vesna Bandić iskreno progovorila o pokojnom suprugu: Ne znam gdje je Milan bio te kobne noći

Vesna Bandić progovorila o životu s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i kako joj je nakon njegove smrti.

U intervjuu za Jutarnji Vesna Bandić prisjetila se kako se Milan već nakon šest mjeseci veze doselio k njoj i baki koja ga je silno zavoljela. I kad su počeli graditi zajednički život baka je ostala s njima sve do svoje smrti.

Bandićeva udovica kazala je kako se nikad nisu svađali, niti imali probleme u bračnom odnosu, ali Milan kod kuće nije govorio o poslu, ispričala je za Jutarnji.

“Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena”, komentirala je i noć kad je Bandić umro. Naime, oko njegove smrti bilo je puno nedoumica i kontradiktornih izjava njemu bliskih ljudi, prenosi Dnevnik.hr.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je Hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica. Zbog svega je Stjepan Perko podnio prijavu DORH-u kako bi se utvrdile sve činjenice povezane sa smrću zagrebačkog gradonačelnika.

Možda vas zanima: ZAŠTO NAM JE LAGALA: Milan Bandić bio je u stanu Natalije Prica kada je doživio srčani udar

EKSKLUZIVNO: Teleskop ima potvrdu: Hitna služba došla je na adresu na kojoj živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica

Foto: Hina