ZAŠTO NAM JE LAGALA: Milan Bandić bio je u stanu Natalije Prica kada je doživio srčani udar

ZAŠTO NAM JE LAGALA: Milan Bandić bio je u stanu Natalije Prica kada je doživio srčani udar

Natalija Prica ispričala je u velikom intervjuu za Gloriju kako je za smrt Milana Bandića 28. veljače doznala iz medija, a da joj je proteklih mjeseci najveća zaštita bila obitelj.

Milan Bandić volio je, kaže, svoj posao, a od politike ni sama nije odustala. I dalje je predsjednica mladih, no zasad ne zna gdje će je politički put odvesti. Posvećena je akademskoj karijeri koja ju je, uz obitelj, izvukla i tijekom najtežeg perioda, koji je uslijedio tijekom prvih mjesec dana od Bandićevog odlaska. ‘Najteži period bio mi je nakon gradonačelnikove smrti, tih mjesec dana bilo je više nego turbulentno, no moja je obitelj bila uz mene. No, koliko god su bili čvrsti za mene, pogotovo mama, nisu izdržali toliku količinu stresa – tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes’.

Smatra da je i njena titula Miss donekle kriva za to da su je nazivali Bandićevom najbližom suradnicom.

Pretpostavljam da je medijski najatraktivnije pisati o bivšoj misici. Jer misica jednom, misica zauvijek! Rijetko bi tko napisao da sam diplomirala stomatologiju, da specijaliziram ortodonciju, da radim doktorat ili što sam sve već u životu postigla. Najlakše je napisati da sam bivša misica, koja nosi skupe torbe. A još sam i plavuša! Snimani su trenuci kad bismo se našli jedno pokraj drugog, a uvijek nas je bilo barem petero, šestero uz gradonačelnika. No, to ne bi bilo zanimljivo – ispričala je Prica koja trenutno radi u stomatološkoj poliklinici.

Međutim, ova frizirana ispovijest Natalije Price nije istinita s obzirom na to da ona tvrdi da je o smrti Milana Bandića doznala iz medija. Teleskop je neposredno nakon smrti objavio seriju tekstova o posljednjim satima pokojnog gradonačelnika u kojima smo nedvojbeno dokazali da je Natalija Price bila u društvu Milana Bandića kada je on doživio srčani udar.

Više pouzdanih izvora iz liječničkih i političkih krugova potvrdilo nam je da je Milan Bandić bio u stanu svoje bliske prijateljice Natalije Price s kojom se posljednjih mjeseci intenzivno družio i obilazio luksuzne zagrebačke trgovine.
Prema našim informacijama, pokojni gradonačelnik Milan Bandić i Natalija Prica bili su sami u njezinu stanu, a doktor Redžepi u to vrijeme uopće nije bio na Vrhovcu.

Tada su naši sugovornici iz liječničkih krugova smatrali da Natalija Prica uspaničila nakon infarkta i da se najvjerojatnije uplašila kako će javnost reagirati ako se sazna da je Bandić doživio srčani udar u njezinu stanu. Umjesto da pozove Hitnu pomoć, ona je najvjerojatnije zvala doktora Redžepija, a možda i još neke Bandićeve prijatelje i suradnike. Možda joj je i sam Bandić, kada mu je pozlilo, sugerirao koga treba zvati.

VIŠE O TEMI: VELIKI DOSJE O SMRTI MILANA BANDIĆA: Kada je doživio srčani udar bio je sa svojom bliskom suradnicom Natalijom Pricom u njezinom stanu. Doktor Redžepi je došao tek nakon kobnog infarkta

REKONSTRUKCIJA POSLJEDNJIH SATI ŽIVOTA MILANA BANDIĆA: Je li prekasno pozvana Hitna pomoć? Zašto je doktor Redžepi obmanjivao hrvatsku javnost?

EKSKLUZIVNO: Teleskop ima potvrdu: Hitna služba došla je na adresu na kojoj živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica

Foto: Hina