VIDEO: Nije samo Marko Šapit bio u deliriju kad je hrvatska zabila Brazilcima: Imao je ozbiljno konkurenciju u Bosancu, Bugaru i Argentincu. Tužnog Srbina nećemo spominjati

VIDEO:  Nije samo Marko Šapit bio u deliriju kad je hrvatska zabila Brazilcima: Imao je ozbiljno konkurenciju u Bosancu, Bugaru i Argentincu. Tužnog Srbina nećemo spominjati

Komentator Marko Šapit čija je urnebesna reakcija kada je Petković zabio Brazilcima gol postala pravi viralni hit javio se u HRT-ovu emisiju ‘Dobro jutro Hrvatska‘.

– Izdržat ćemo mi sve to. To je najmanji problem.

Svaki put mogu biti produžeci, svaki put mogu biti penali, može i koja serija više. Glas će to izdržati, slušalice su isto tako preživjele. Morao sam zagrliti dragog Božu.

Silno oduševljenje nakon utakmice, svima smo bili simpatični, primili smo jako puno čestitki od stranih kolega, ali moram priznati ne i od Brazilaca.

A lijepo smo im po dolasku u press-centar rekli da će im to biti zadnja utakmica na prvenstvu, dodao je Šapit.

Prije prijenosa Hrvatska – Brazil istaknuo je kako je sve optimističniji kako se približavao početak susreta, javlja Slobodna Dalmacija.

– Kad se pripremate za neki prijenos, što više čitate i gledate, izgleda vam sve bolje i bolje.

U analizi kad gledaš Brazil fenomenalni su na prvu, ali imaju tih rupa u svojoj igri i u razgovoru s našima shvatiš da su naši svjesni toga.

Znali su da je ono kako su igrali Srbija i Švicarska protiv Brazila bilo dobro, ali im je nedostajalo hrabrosti. Obećali su tu hrabrost i kad se sve to spoji, imao sam stvarno dobar osjećaj.

Neću sad lagati, kad smo primili gol u posljednjoj minuti prvog produžetka, naravno da ti nije svejedno. Ali opet govor tijela naših na odmoru između dva produžetka davao mi je nadu da momci zaista vjeruju u sebe i da misle da to mogu okrenuti.

Sad nakon ovoga mislim da je njima sve dostižno i da oni nisu završili svoj posao ovdje u Kataru, smatra Šapit. 

Koja je formula uspjeha Vatrenih, pitali su ga iz studija.

– Dalić garantira da su najuređenija reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, svi rade i dišu kao jedan, nema nikakvog iskakanja i da su zato došli dokle su došli. Nismo svjesni i ne možemo pojmiti kako je ovo veliki uspjeh za tako malu zemlju. Ovo je čudo nad čudima. Možemo biti sretni da smo dio toga. Sve ćemo izdržati, samo neka nastave dalje – jasan je bio Marko.

Nije samo Marko Šapit bio u deliriju kad je hrvatska zabila Brazilcima. Kao što ćete vidjeti na ovom videu imao je ozbiljnu konkurenciju u Bosancu, Bugarinu i Argentincu. Ovom prigodom nećemo spominjati “tužnog Srbina” koji nije skrivao svoju tugu kada je Hrvatska iznenadila.