Zaboravite ljevičarski GONG: Plenkovića i Kovača će organizirano nadgledati HONG

Zaboravite ljevičarski GONG: Plenkovića i Kovača će organizirano nadgledati HONG

HDZ-ovci se vrlo  ozbiljno pripremaju  za unutarstranačke izbore:  Pokrenuli su HONG – Hadezeovci organizirano nadgledaju glasovanje, kako bi  osigurali poštenu provedbu predstojećih izbora za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Kao odgovorni članovi (i utemeljitelji) HDZ-a, odlučili smo pokrenuti stranicu HONG – Hadezeovci organizirano nadgledaju glasovanje, kako bismo osigurali poštenu provedbu predstojećih izbora za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike HDZ-a. Naš je cilj potaknuti što veći broj članova HDZ-a da 15. ožujka iziđu u što većem broju na ove povijesne izbore. Tog dana odlučujemo o sudbini našeg HDZ-a i naše Domovine, izaberimo stoga najbolje kandidate!

Pratite našu stranicu kako biste mogli saznati što se događa u unutarstranačkim izborima, poštuje li se sloboda izbora i govora. Informirat ćemo vas i kako se glasuje na samim izborima i kako prijaviti one koje vam sugeriraju ili čak prijete da za nekoga trebate glasovati. Šaljite nam pitanja vezana za unutarstranačke izbore, kao i prijave eventualnih nepravilnosti. Na svako vaše pitanje pokušat ćemo odgovoriti, a svaku prijavu (u dogovoru s vama) proslijediti nadležnom tijelu (unutar ili izvan stranke) te inzistirati na obradi prijave i kažnjavanju počinitelja! Obznanjivanjem svake “nepodopštine”, ma od koga ona dolazila, osigurat ćemo poštene izbore najboljih kandidata za dužnosnike HDZ-a!

Jedan je HDZ! Ne dopustite nikome da nas dijeli, da nam uskraćuje naša članska prava ili da nam priječi iznošenje vlastitoga slobodnog mišljenja! Stoga vas posebno pozivamo da nam prijavite svaku pristranost i “navijačko” postupanje članova tijela HDZ-a koja su dužna osigurati svim kandidatima ravnopravno vođenje kampanje i poštene izbore – Glavnog tajništva, izbornih povjerenstava i drugih tijela koja nemaju unutarstranački izborni legitimitet, nego su tu zaposleni ili imenovani da budu servis svakom članu stranke! Tko želi voditi kampanju, neka se kandidira, pa slobodno poziva članove da glasuju za njega!

Svatko od nas članova HDZ-a ima svoje preferencije glede kandidata za pojedine stranačke dužnosti. Molimo vas da poštujete ravnopravnost kandidata i ne vodite kampanju na ovoj stranici. Isto tako, neprimjerene ili uvredljive komentare morat ćemo uklanjati. Ova je stranica namijenjena obznanjivanju “nepodopština” ljudi koji postupaju na način nedostojan člana HDZ-a i poticanja što većeg broja od ukupno 211.492 člana HDZ-a da 15. ožujka u demokratskoj proceduri slobodno izaberu najbolje kandidate za dužnosti u stranci., ističe HONG koji još uvijek nije  dobio  prave konture, ali je očito da je bliži  Plenkovićevoj oporbi s obzirom na to da Kovačev tim  nije zadovoljan s radom  Središnjeg izbornog povjerenstva HDZ-a.

Silvana Oruč Ivoš, glasnogovornica Kovačeva tima,   smatra da je Sedišnje izborno povjerenstvo HDZ-a  u službi Andreja Plenkovića jer da nije već bi reagiralo na zloporabu obljetnica, zloporabu stranačkih prostora i djelatnika, a nije. Stoga se nada da će HONG biti objektivan i nepristrana.

Foto: Dario Grzelj/Hina

Facebook Comments