Zagrebom se širi neugodan miris: Građani se žale na glavobolju i mučninu. Još se utvrđuje o čemu je riječ

Zagrebom se širi neugodan miris: Građani se žale na glavobolju i mučninu. Još se utvrđuje o čemu je riječ

Na području Zagreba širi se neugodan miris, zbog čega su kod nekih građana navodno zabilježene mučnine i glavobolje. Večernji list kontaktirao je zagrebačku policiju, koja nam je potvrdila da su imali jednu takvu dojavu i da su o svemu obaviještene nadležne institucije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: HDZ najviše vjeruje prokušanim komunističkim kadrovima. Pa znate li tko je Antun Palarić: A što je tek napravio prijatelj Martine Dalić

Ranije je Dnevnik.hr pisao da se neugodan miri širi na području Maksimira, Petrove i Horvatovca u Zagrebu. Iz policije su im potvrdili da su službenici na terenu i da je prostor osiguran te da se provode mjere kako bi se utvrdile okolnosti.

Na teren su izašli i inspektori Državnog inspektorata, koji na području Srebrnjaka pokušavaju utvrditi točan uzrok, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto: Milanoviće se može iskupiti za neviteško držanje u Domovinskom ratu. Neka pokaže tajno izvješće SOA-e o Turudiću

Iz Državnog inspektorata kažu kako je vodopravna inspekcija na terenu, još utvrđuju o čemu je riječ i čim budu imali više informacija, o tome će pravodobno izvijestiti javnost. Dojava je navodno stigla putem Centra 112, nakon čega je dežurni inspektorat u najkraćem roku izašao na teren, piše 24sata. Na mjesto događaja izašli su i djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje Grada Zagreba.

Navodno se smrad osjeti već dva dana na području Srebrnjaka, i to po razrjeđivaču. Međutim, još se ne zna izvor.

Foto: Hina/Ilustracija