Zdravko Mamić oduševljen Vučićem i Zvezdom: Kad jedan Delija dođe na mjesto predsjednika države

Zdravko Mamić oduševljen Vučićem i Zvezdom: Kad jedan Delija dođe na mjesto predsjednika države

Zdravko Mamić u svojem intervjuu za srpski portal Sportal osvrnuo se na srpski nogomet i uzlet Crvene zvezde:

– Zvezdin povratak na staze stare slave počeo je s Mijailovićem, Terzićem, Mrkelom…, te dolaskom Vučića na vlast. Zvezda je neodvojiva od Vučića i Vučić je neodvojiv od Zvezde. Kada jedan Delija s tribine dođe na mjesto predsjednika države… Upravo zahvaljujući sinergiji i zahvaljujući toj podršci ekipa koja je na čelu kluba uspjela je vratiti Zvezdu na stare staze slave.

Zahvaljujući drugim klubovima, ponajprije Partizanu, Srbija je prestigla Hrvatsku na UEFA-inoj rang ljestvici klubova pa će tako Srbija od sezone 2023./24. imati dva predstavnika u Ligi prvaka od čega jedan ide direktno u skupine. Možete misliti koliko će Zvezda doći u priliku, ili tko bude prvak te godine, zaraditi novaca, jer Liga prvaka je nenormalna količina novaca.

Od 2024. godine ide nova reorganizacija Lige prvaka i neće više biti skupine po četiri nego po deset klubova gdje će igrati svatko sa svakim. Budžet za nagrade otići će 50 posto gore i radi se doista o enormnom novcu. Ukoliko netko lud ne ugasi svjetlo u Crvenoj zvezdi ona će prestići ne samo hrvatske klubove i Dinamo već i mnoge klubove diljem Europe.

Ona će generirati enorman novac i temeljem tog novca vući kvalitetnije poteze oko igrača i teško će biti dostići Zvezdu pa čak i mojem Dinamu. Da li smo mi danas bolji do Zvezde – jesmo. Da ne bi ispalo da samo hvalim Zvezdu. Međutim, prognoziram im veću budućnost nego mojem Dinamu jer Dinamo je sam, prepušten ljudima iz Uprave i radne zajednice te ponekom mojem savjetu – rekao je Mamić za Sportal, prenosi Novi list.

Foto: Hina