Željka Markić odgovorila predsjedniku Milanoviću: Najveći dio medija stvara sliku o meni kao državnom neprijatelju

Željka Markić odgovorila predsjedniku Milanoviću: Najveći dio medija stvara sliku o meni kao državnom neprijatelju

Željka Markić odgovorila je  predsjedniku Milanoviću  koji ju je  spomenuo i intervjuu.  Na prigovore da je  za savjetnicu imenovao “spornu” Jadranku Žarković  koja je surađivala s udrugom U ime obitelji, Milanović je rekao:Tko je Željka Markić, državni neprijatelj.  Liderica udruge U ime obitelji  tvrdi da većina  medija u hrvatskoj   iznosi laži o udruzi i njoj osobno i da je cilj tog  blaćenja otežavanje djelovanja u društvu svima onima koji zastupaju vrijednosti s  kojima se ne slažu novinari i urednici tih medija i oni koji ih financiraju.  Objavu Željke Markić prenosimo u cijelosti.

“Većina medija u Hrvatskoj od referenduma o braku iznosi laži o udruzi U ime obitelj i meni osobno. Cilj tog medijskog blaćenja je otežavanje djelovanja u društvu svima onima koji zastupaju vrijednosti s kojima se novinari i urednici tih medija i oni koji ih financiraju – bilo iz državnog proračuna bilo na neki drugi način – ne slažu. Kroz napade na UiO ili mene osobno – nastoje obeshrabriti i sve one hrvatske građane koji se angažiraju oko istih vrijednosti kao i mi. Stotine tisuća Hrvata koji su u dva navrata u zadnje 4 godine zatražili promjenu nepravednog izbornog sustava. Više od milijun Hrvata koji su kroz referendum osigurali ustavnu zaštitu braka i obitelji… Milijuni Hrvata koji traže neradnu ili odlično plaćenu nedjelju, ili sve one koji se zalažu za vrijednosti Domovinskog rata i istinu o totalitarnim režimima…

Da,najveći dio medija u Hrvatskoj stvara sliku da sam ja i UiO “državni neprijatelj”. A u stvarnosti smo samo neprijatelji totalitarnog mentalita koji želi silom nametati “svoju istinu” kao “istinu svih”, istaknula je Željka Markić.