Luka Modrić otvorio dušu svojim prijateljima: Muči ga ponašanje vodstva Reala

Luka Modrić otvorio dušu svojim prijateljima: Muči ga ponašanje vodstva Reala

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić vratio se u Madrid kao pobjednik turnira u Egiptu. Vjerojatno mu je i ta spoznaja podigla raspoloženje, jer zna se da ga Kraljevi još uvijek nisu ‘počastili’ novim ugovorom. No to ne znači da mu ga neće ponuditi.

Luka Modrić definitivno spada među najveće igrače madridskog Reala. Jer osim što je godinama odan Kraljevima, sudjelovao je u osvajanju brojnih trofeja, odigrao preko 500 utakmica i, što je još važnije, s 38 godina ima itekako važnu ulogu na terenu, javlja Tportal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: General Rojs ide na izbore sa svojom listom za dijasporu: Već ima predizborni “spot” koji je postao veliki hit na društvenim mrežama

Baš kao i četiri godine mlađi Nijemac Toni Kroos. No, kako javlja portal Defensa Central, Kroosu je novi ugovor ponuđen te bi ga ovaj 34-godišnjak trebao uskoro potpisati.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić vratio se u Madrid kao pobjednik turnira u Egiptu. Vjerojatno mu je i ta spoznaja podigla raspoloženje, jer zna se da ga Kraljevi još uvijek nisu ‘počastili’ novim ugovorom. No to ne znači da mu ga neće ponuditi

Luka Modrić definitivno spada među najveće igrače madridskog Reala. Jer osim što je godinama odan Kraljevima, sudjelovao je u osvajanju brojnih trofeja, odigrao preko 500 utakmica i, što je još važnije, s 38 godina ima itekako važnu ulogu na terenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto tvrdi: Hrvatska policija maltretira hrvatskog branitelja i njegovu brojnu obitelj. Plenković mora smijeniti Božinovića

Baš kao i četiri godine mlađi Nijemac Toni Kroos. No, kako javlja portal Defensa Central, Kroosu je novi ugovor ponuđen te bi ga ovaj 34-godišnjak trebao uskoro potpisati.

Na radost svih Realovih navijača. No oni očekuju da se suradnja produži i s Modrićem, a sigurni smo da predsjednik kluba Florentino Perez osluškuje i ono što navijači misle. Jer sve je to uhodan posao, i bez navijača koji kupuju dresove te plaćaju godišnje ulaznice Real ne bi bio toliko ‘glamurozan’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Togonal sve šokirao pitanjem koje je postavio Kolakušiću: Jeste li vi u ljubavnoj vezi s europskom tužiteljicom Laurom Kövesi? Živite li zajedno?

‘Ako mi daju novi ugovor, odmah bih potpisao… ali to se nije dogodilo’, navodno je rekao Modrić u okruženju bliskih ljudi.

Naravno, sve to ostavlja mogućnost za špekulacije, ali podsjećamo da su i Perez i Ancelotti prije nekoliko tjedana izjavili da će odluka biti na Modriću, odnosno da će mu ugovor biti ponuđen te da će samo o hrvatskom igraču ovisiti – ostaje li ili ne.

Nakon ove izjave čini se da je sve jasno.

Foto: Hina