Real nekorektno postupa prema našem Luki Modriću: Ne želi mu ispuniti želju?

Real nekorektno postupa prema našem Luki Modriću: Ne želi mu ispuniti želju?

Gdje će najbolji hrvatski nogometaš ikada nastaviti karijeru? Luka Modrić i Real Madrid suradnju imaju do 30. lipnja ove godine, a nagađa se da će se vrlo brzo znati baš sve. Real je proslavio naslov španjolskog prvaka tri kola prije kraja La Lige, a kraljevski klub još ima i ono najslađe, najveće nogometno finale. U Londonu će se, na mitskom Wembleyju Real sučeliti s dortmundskom Borussijom u borbi za europsku krunu. Osvoje li Modrić i Real 15. europski naslov za klub sa Santiago Bernabeua, hrvatski će virtuo i službeno postati najtrofejniji igrač u povijesti Reala.

Iako će u rujnu napuniti 39 godina, Modrić niti ne pomišlja na kraj karijere. Više je puta ponovio da želi ostati u Realu i iduće sezone, a po mogućnosti se umiroviti u dresu kraljevskog kluba, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Gledatelji sve više vjeruju da je Eurosong namješten: Isplivao video koji dodatno pobuđuje sumnju

Međutim, Lukina velika želja neće biti ispunjena. Naime, španjolski mediji pišu da mu Real neće ponuditi novi ugovor. Pozivajući se na izvore bliske klubu, tvrde da navijači Reala gotovo sigurno gledaju posljednje kadrove Luke Modrića u bijelom dresu. Ukoliko ne dođe do radikalnih promjena, na kraju sezone, po isteku ugovora, trebao bi se nakon 12 godina oprostiti od Madrida.

Odlučeno je da mu Real neće ponuditi novi ugovor nakon što trenutni istekne 30. lipnja, saznaje Relevo. Tu će odluku klub provesti u djelo u sljedećih nekoliko tjedana te će se oprostiti od klupske legende s počastima koje zaslužuje.

Prema ranijim informacijama Luka ima ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije, a nedavno ga je i Dinamo pozvao da se vrati u plavi dres.

Foto: Hina