Ljevičar Lula uvodi u Brazilu obavezno cijepljenje djece: Propisan drakonske kazne za roditelje. Čak im se prijeti oduzimanjem djece

Ljevičar Lula uvodi u Brazilu obavezno cijepljenje djece: Propisan drakonske kazne za roditelje. Čak im se prijeti oduzimanjem djece

Nenad Bakić je na svom Facebook profilu obavio zanimljivu vijest koja pokazuje da još uvijek postoje utjecajne snage u svijetu koje žele uvesti obavezno cijepljenje za djecu protiv Covid. Tako Brazil kojemu je na čelu ljevičar Lula uvodi obavezno cijepljenje za djecu od 6 mjesec do 5 godina. Ako roditelji odbiju takav nalog države, suočavaju se s drakonskim kaznama. Post Nenada Bakića prenosimo u cijelosti.

“Ako ste mislili da je gotovo… u Brazilu obavezno cijepljenje za najmlađu djecu da se ‘smanji širenje’. Inače Lula je ‘agenda contributor’ za WEF, što je naravno slučajno.De. Simon Goddek:”Brazilsko ministarstvo zdravstva uvodi mRNA za Covid-19 u Nacionalni program cijepljenja, čineći cijepljenje obaveznim za djecu u dobi od 6 mjeseci do 5 godina počevši od 2024.

Obitelji koje se ne pridržavaju sučeljavaju se s visokim novčanim kaznama, gubitkom socijalne pomoći poput ‘Bolsa Família’ ili još gore, oduzimanjem djece.Šokantno, željezni stisak se dodatno pojačava jer nedavna obavijest vlade sada prijeti pravnim postupkom protiv svakoga tko se usuđuje dovesti u pitanje Nacionalni program ‘imunizacije’.

Ovaj alarmantni potez pokazuje autoritarnu crtu brazilskog Vrhovnog suda, otkrivajući prijeteći put prema ušutkavanju opozicije i suzbijanju slobode mišljenja.Ovo je, dragi pratitelji? obilježje autoritarnih komunističkih režima. Iako bi me izražavanje pune zabrinutosti moglo dovesti iza brazilskih rešetaka, jasno je da političari poput Lule daju prednost punjenju svojih džepova umjesto zaštite naših mladih.”, ističe Bakić.

Bakić je objavio i vijesti da je Pfizer u posljednjem kvartalu poslovao s gubitkom.

“Firma koja je ‘spašavala svijet’, držala države u šaci, odbila dati SMS-ove za dogovore oko desetaka milijardi dolara kad ih je Ursula ‘izgubila’, do kvartalnog gubitka od 2,4 milijardi dolara.Kladim se da čak i ovi koji su tražili da se cijepe sva naša djeca kao Čičin, Ceci, Trobonjača, Jonjić, Pavić Šimetin… nisu ni na 5. a vjerojatno ni 4. dozi, pa dionica pada (EU je ‘osigurala’ 11 doza po stanovniku uključivo djecu). Zašto su to radili i kad će se ispričati”, ističe Bakić.

Na slici: Nenad Bakić

Foto: Hina