LJUBAVNI TROKUT: Pronađena tijela TV voditelja i njegova partnera. Ubio ih ljubomorni policajac

LJUBAVNI TROKUT: Pronađena tijela TV voditelja i njegova partnera. Ubio ih ljubomorni policajac

Australska policija pronašla je tijela australskog TV voditelja i njegova partnera.

Tijela nestalog para Jessea Bairda i Lukea Daviesa pronađena su jugozapadno od Sydneyja četiri dana nakon što je 28-godišnji policajac Beau Lamarre, koji je nekoć izlazio s Bairdom, optužen za njihovo ubojstvo.

“Vjerujemo da smo locirali dva tijela. Obavijestili smo obitelji. Uvjereni smo da smo pronašli Lukea i Jessea”, novinarima je rekla policajka Karen Webb te je dodala da su pronađeni uz pomoć optuženika koji im je svojevoljno otkrio potrebne informacije, javlja Dnevnik.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Igor Peternel: Damir Smrtić i društvo rugaju se hrvatskom narodu. Treba razjuriti sve urednike HRT-a. Osim jednog

Podsjetimo, 28-godišnji policajac optužen je za ubojstvo nestalog australskog TV voditelja 26-godišnjeg Jessea Bairda i njegova 29-godišnjeg partnera Lukea Daviesa. Policija sumnja da ih je Lamarre prošlog ponedjeljka ubio pištoljem u predgrađu Sydneyja i da je zatim unajmio kombi da se riješi tijela.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Baby Lasagna oči u oči s kritičarom koji ga je “sasjekao”: Je li nekome bilo neugodno?

Svjedoci su policiji rekli da su na dan ubojstva čuli vikanje i svađu, a te je večeri na mjestu događaja snimljen kombi koji je naknadno pronađen na jugu Sydneyja. Policija je na mjestu zločina u Paddingtonu pronašla metak koji odgovara Lamarreovu službenom pištolju, kao i znatnu količinu krvi i tragove borbe.

Osim toga, policija je u kontejneru u Cronulli, 28 km udaljenom od mjesta zločina, pronašla odjeću prekrivenu krvlju, telefon i kreditne kartice.