Majka nestale djevojčice Danke Ilić dane provodi na ispitivanju u policiju: Napravila je jako čudan potez

Majka nestale djevojčice Danke Ilić dane provodi na ispitivanju u policiju: Napravila je jako čudan potez

Peti je dan potrage za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Bora u Srbiji. Podsjetimo, djevojčica je nestala u utorak dok je bila s majkom Ivanom i starijim bratom u Banjskom polju.

Majka je ispričala da je malena nestala dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Policija je pregledala sve obližnje objekte, na terenu su bili vatrogasci i spasioci, a ispred obiteljske kuće nestale djevojčice dežura policijska patrola. Ivana i Miloš Ilić, otac i majka nestale Danke Ilić jučer su proveli u policijskoj postaji više od 8 sati gdje su bili na informativnom razgovoru. Otac je jučer prošao i poligraf, a majka je iznova saslušana ne bi li se prisjetila još detalja od dana nestanka djevojčice, javlja Jutarnji list.

 Portal ZA Media je objavio snimku napravljenu dronom na mjestu nestanka Danke Ilić. Na snimci se vide bageri koji su raskršivali smeće iz dvorišta kuće kraj koje je djevojčica posljednji put viđena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Togonal sve šokirao pitanjem koje je postavio Kolakušiću: Jeste li vi u ljubavnoj vezi s europskom tužiteljicom Laurom Kövesi? Živite li zajedno?

Dok se svi pitaju gde je Danka Ilić, njena majka Ivana dane provodi u policijskoj stanici, gde je u četiri navrata satima saslušavana s ciljem da se prisjeti svih važnih detalja u vezi s nestankom svoje kćerke. Drugi razlog višesatnih razgovora s policijom je i to što je istražiteljima čudna činjenica da je Danku i starijeg sina povela u šetnju baš u trenutku kada je padala obilna kiša, doznaje Blic.

Policija je jučer, prema neslužbenim informacijama koje ima Nova.rs, odvela Dankinu majku Ivanu na mjesto s kojeg je malena nestala, kako bi im na licu mjesta pokazala svaki korak i detalj od toga dana te kako bi mogli napraviti rekonstrukciju njihovog kretanja.


 Kako nestala Danka još uvijek nije pronađena, mještani Bora strahuju od najgorih scenarija. Mještanin Srećko Stanković je za Blic Tv rekao da se nada da je dijete živo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati psihijatar: Kako je hrvatska desnica izdala “ludog” Pernara. A Plenković je u Lisinskom ponizio Karamarka i provodao ga kao “ukroćenu mečku”

– Ima kanal dubok dva metra, ima 70 cm vode u njemu i metar je širina. I to ide kao rijeka, neka brza voda, čovjeka može odnijeti, a kamoli dijete, rekao je.

Za Blic TV je govorio i bivši predsjednik policijskog sindikata koji kaže da ništa nije isključeno, pa ni otmica.

– Imamo bugarsku granicu za 30 minuta, rumunjsku za 45. Dovoljno je bilo vremena za prijeći preko granice, jer je vrijeme vrlo bitan faktor. Za pet i pol sati se može otići već i prema Grčkoj, rekao je Blažo Marković.

– Ne treba isključiti ni jednu situaciju, ni otmicu, kaže odvjetnik Predrag Savić.


Otac nestale djevojčice Danke, Miloš Ilić, objavio je na svojim društvenim mrežama fotografiju djevojčice.

Ranije je objavio i potresnu poruku na Facebooku u kojoj se obraća kćeri:

– Zlato tatino, naći će te tata. Svijete moj mali, napisao je otac.


Rezultati vještačenja mobitela majke djevojčice otkrili su da je ona neposredno uoči nestanka malenu slikala tri puta iz različitih kutova, a toga je dana obrisala sve poruke i pozive s mobitela, javlja Informer.

Na slici: Otac i majka nestale Danke Ilić