Poznati psihijatar: Kako je hrvatska desnica izdala “ludog” Pernara. A Plenković je u Lisinskom ponizio Karamarka i provodao ga kao “ukroćenu mečku”

Poznati psihijatar: Kako je hrvatska desnica izdala “ludog” Pernara. A Plenković je u Lisinskom ponizio Karamarka i provodao ga kao “ukroćenu mečku”

Poznati psihijatar Herman Vukušić komentirao je političku situaciju u Hrvatskoj i početak predizborne kampanje. Primijetio je da se hrvatska desnica odrekla Ivana Pernara,koji je u Zambiji raskrinkao protuzakonito posvajanje djece. Kritizirao je i ponašanje Tomislava Karamarka koji je “dopustio da ga Plenković izmanipulira”. Objavu Hermana Vukušića prenosimo u cijelosti.

“Svjetska cirkuska federacija donijela je svoje službene preporuke kako proslaviti Svjetski dan cirkusa, 17. travnja. Prvo, ako možeš odi u najbliži cirkus. Drugo, ako nema blizu cirkusa, ti napravi svoj.

S obzirom da već imamo cirkus od države, ja sam na taj dan odlučio biti jedan od klaunova uz čovjeka kojega mnogi u Hrvatskoj doživljavaju neozbiljno, a nemali broj njih misli da ga se treba i hospitalizirati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Togonal sve šokirao pitanjem koje je postavio Kolakušiću: Jeste li vi u ljubavnoj vezi s europskom tužiteljicom Laurom Kövesi? Živite li zajedno?

Čak sam ga i ja prije nekoliko godina prozivao zbog izjava o vitaminu C kao čarobnom lijeku za sve bolesti. Naravno, radi se o Ivanu Pernaru.

Ali, posljednjih godina jedino taj “ludi” Pernar sustavno raskrinkava licemjerje hrvatske ljevice i njihovih omiljenih manjina koji se sustavno prikazuju kao progresivci i žrtve, a u stvarnosti su prikriveni fašisti i agresivci. Sjetimo se samo stare partizanske babe koja Petnara tuče na Trgu bana Jelačića kada je išao dati potporu moliteljima.

Jedino je taj “ludi” Pernar skupio cojones i sam otišao u u Zambiju rasvijetliti sve dubioze vezane uz protuzakonito i prouustavno usvajanje djece iz Afrike, dok mu je cijela hrvatska politička “desnica” na to tada pljeskala.

Ista ta “desnica” ne želi ga sada vidjeti među svojim klaunovima na Svjetski dan cirkusa jer se boje da im ne ukrade šou, a sami su se međusobno razmrvili na sto stranaka i strančica od kojih neke moraju plaćati i statiste da bi im dvorane izgledale pune.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Sjećate li se sramotnog poraza Dinama od Balkanija s Kosova: Postoji ozbiljna sumnja da je utakmica namještena. Otvoren je istraga

Nadalje, jedan od “velikih vođa” te desnice, a u kojeg su se za ovogodišnji Dan cirkusa ulagale velike nade, nedavno je dopustio da ga aktualni briselski namjesnik hrvatske provincije kao cigo ukroćenu mečku provede kroz dvoranu Lisinski, sažvače i potom ispljune sa svih stranačkih lista.

Od svih mojih kolega koji ZNAJU DA NIJE U REDU da se na djeci u Hrvatskoj rade hormonalni eksperimenti prije 18. godine života zbog promjene spola nikoga ne čujem da to govori javno, osim “pacijenta” Ivana Pernara koji o tome stalno priča, istina na sebi osebujan način.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: LAKO JE TAKO: Manjinac već postao saborski zastupnik. Pa gdje to ima

Na koncu, od svih stranaka bilo lijevih ili desnih, a koje se u moru svojih predizbornih obećanja svesrdno kunu u hrvatsku mladost, jedino je Pernar toj mladosti dao šansu da na listama bude u prvom planu.

Mogao bih još dugo obrazlagati zašto sam se odlučio na ovaj čin, ali ću završiti činjenicom da mnogima u Hrvatskoj netko treba reći da je car gol i ispod svojeg nevidljivog ruha potrošen i star, a to upravo čini Ivan Pernar.

P.S.

Kao svoj mali doprinos zaustavljanju divljanja agresije i uvreda na društvenim mrežama tijekom predstojeće cirkuske turneje, molim za uljudnost u komentarima ispod svojih tekstova do 18. travnja, pa svoje mišljenje izrazite uglavnom emojima, puno hvala”, ističe Herman Vukušić.

Foto: Hina