Ovo je Uroš B. koji je ubio osmero ljudi: Evo kako su ga opisali sumještani

Ovo je Uroš B. koji je ubio osmero ljudi: Evo kako su ga opisali sumještani

Krvavi pokolj kod Mladenovca nedaleko Beograda počinio je Uroš B. (21), javili su srpski mediji.

On je nakon svađe u školskom dvorištu ubio najmanje osam ljudi, premda neslužbene informacije govore o deset ubijenih. Više od desetero je ranjeno, neki su reanimirani.

Pobjegao je i policija je pokrenula veliku potjeru. Prema najnovijim neslužbenim informacijama opkoljen je u selu Šepšin i puca na policiju. U krvavom pohodu prema nekim informacijama upucao je čak 18 ljudi, bježeći kroz dva sela.  O Urošu B. u selu govore da je bio pomalo čudan, ali da nitko nije obraćao previše pažnje na to, javlja Index.

Napadač je navodno ušao u sukob s djecom i zato je pucao, kaže svjedok iz Dubone za portal Nova.rs. „Krenuo je od Dubone pucati, pa je obišao još dva sela. Policajac koji ga je pokušao zaustaviti i urazumiti, tek je završio za policajca u Kamenici, je stradao“, ispričao je mještanin.

Mještani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da je „bio dobar dečko“.

“Nije bio problematičan, uvijek je djelovao kao mirno i dobro dijete. Njegov otac je sad za Uskrs došao ovdje i kupio prase”, kaže jedan mještanin za Kurir. Otac mu navodno radi u Beogradu, na visokoj poziciji u vojsci.  

“Ovo je neviđeno”, kažu mještani. Dodaju da je pucao na tri lokacije.