Tajna Putinove depresije. Evo što o tome kaže ruski stručnjak dobro upućen u sve što se zbiva u Kremlju

Tajna Putinove depresije. Evo što o tome kaže ruski stručnjak dobro upućen u sve što se zbiva u Kremlju

Osobe koje su se u posljednje vrijeme našle u blizini ruskog predsjednika Vladimira Putina tvrde da je njegovo raspoloženje ovih dana pomalo turobno. Dodaju da izgleda ‘depresivno i pomalo rezervirano’, a razlog tome navodno je vijest da je njegova ljubavnica, Alina Kabajeva, ponovo trudna, prenosi Jutarnji list.

Olimpijska gimnastičarka navodno već ima dvoje djece s predsjednikom Rusije, a prema ruskom političkom stručnjaku Valeriju Solvjevu, za kojeg se tvrdi da ima na raspolaganju insajderske informacije iz Kremlja, razlog Putinove uzrujanosti leži u tome što je saznao da je 38-godišnja ‘najfleksibilnija Ruskinja’ ponovno trudna. On je tu vijest podijelio na popularnom ruskom kanalu Telegram.

“Već smo izvijestili da je jučer ruski predsjednik Vladimir Putin, prema riječima očevidaca, izgledao depresivno i pomalo rezervirano. To je razumljivo jer je jučer saznao da je njegova dugogodišnja partnerica i majka njegove djece, Alina Kabajeva, ponovno trudna, odnosno, po svemu sudeći, ova vijest dolazi u izvanredno vrijeme. Inače bi predsjednik živio sretan život, ali sada…”, piše na Telegramu, prenosi Mirror.

Jedan korisnik Telegrama odmah je upitao: ‘Tko je otac djeteta?’

Putin nikada nije priznao vezu s Kabajevom, no brojni su mediji izvijestili da je upravo ona majka najmanje dvoje njegove djece koje je dobio u tajnosti. Njihove kćeri rodila je u Švicarskoj, a pisalo se da se upravo u toj zemlji skrivala tijekom ruske invazije na Ukrajinu. Vladimir Putin službeno ima samo dvoje djece – kćeri Mariu (37) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s prvom suprugom Ljudmilom.

Foto: Hina