Vidoje Ristović išao na masažu u neobično vrijeme: Zašto je terapeutkinja čekala pola sata?

Vidoje Ristović išao na masažu u neobično vrijeme: Zašto je terapeutkinja čekala pola sata?

Vidoje Ristović (44), suprug Nikoline Pišek, preminuo je iznenada u subotu oko ponoći tijekom tretmana masaže tijela!

Kako je naveo izvor Kurira, Ristović se osjećao dobro tijekom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tijekom masaže osjetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio riječi „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo.

Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, liječnici nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Ristović već bio mrtav.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživio infarkt, koji je očigledno bio koban. Obitelj i bliski rođaci šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla govoriti , već je samo kratko potvrdila za medije da je Vidoje preminuo.

Naši izvori navode da ona tijekom jučerašnjeg dana nije mogla priopćiti njihovoj kćeri, koja ima osam godina, što se dogodilo jer se plašila da bi to mogla ostaviti traume i posljedice po njenu psihu, dok je nasljednica Ristovića iz prvog braka Matea loše vijesti saznala odmah. Ona je, navodi naš sugovornik, jako teško podnijela gubitak oca, za kog je bila vezana, konstantno plače i ne može se pomiriti s činjenicom da joj oca više nema.